Utrecht serveert de landbouwtransitie uit op een broodje: alles komt van lokale boeren

Laatst geüpdatet: woensdag 26 juni 2024

Brie uit Montfoort, een broodje uit Bunnik en walnoten en chutney uit Wijk bij Duurstede. Met wat stukjes appel en salade ligt daar het Broodje Utrecht. Een product van lokale boeren dat sinds maart wordt verkocht in de bedrijfskantines van NS en de Jaarbeurs.

Dit artikel is op 21 juni 2024 gepubliceerd in Trouw. Lees verder op de website.

Misschien vind je dit ook interessant

Hoe Marieke Romano (Trees for All) verandering aanjaagt

14 februari 2025

Marieke Romano was op zoek naar een impuls. Die vond ze bij het Sustainability Leadership Program van TIAS en MVO Nederland.

Lees meer

Nederlandse bedrijven roepen op tot voortzetting van Europese duurzaamheidsregels

12 februari 2025

NS, TenneT, Verstegen, Stedin, Triodos Bank en tientallen grote en kleine bedrijven roepen in een gezamenlijk statement de Europese Commissie en het Nederlandse kabinet op om door te gaan met duurzame wetgeving.

Lees meer

Gerard de Leede (Solarge): “De grote uitdaging voor de energietransitie ligt bij investeerders”

5 februari 2025

Zonnepanelen. Voor veel mensen misschien wel de meest zichtbare kant van de energietransitie, maar ook met negatieve connotatie. Gerard de Leede (Solarge) zag een kans en vertelt.

Lees meer
Bekijk alle Nieuws & Opinie-artikelen

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.