Utrecht serveert de landbouwtransitie uit op een broodje: alles komt van lokale boeren

Laatst geüpdatet: woensdag 26 juni 2024

Brie uit Montfoort, een broodje uit Bunnik en walnoten en chutney uit Wijk bij Duurstede. Met wat stukjes appel en salade ligt daar het Broodje Utrecht. Een product van lokale boeren dat sinds maart wordt verkocht in de bedrijfskantines van NS en de Jaarbeurs.

Dit artikel is op 21 juni 2024 gepubliceerd in Trouw. Lees verder op de website.

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk bedrijven niet zó kritisch bij vergroening

27 november 2024

Veel bedrijven zijn hard bezig met verduurzamen. Dat gaat nog niet altijd voor de volle honderd procent. Daarom is het ontmoedigend hoe op de eerste groene stappen wordt gereageerd.

Lees meer

Gastcolumn: Nieuwe Rijkdom en Steward Ownership

7 november 2024

Duurzamer ondernemen gaat over milieu en aspecten van bedrijfsvoering. Maar zou de eigendomsstructuur van een onderneming niet ook een cruciaal onderdeel van de inrichting van de organisatie moeten zijn?

Lees meer

De landbouwtransitie op een broodje: 25.000 Broodjes Utrecht verkocht

4 november 2024

Broodje Utrecht is al 25.000 keer over de toonbank gegaan in bedrijfsrestaurants van onder meer de NS, Koninklijke Jaarbeurs en Provincie Utrecht.

Lees meer
Bekijk alle Nieuws & Opinie-artikelen

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.