Partners en Netwerken

MVO MAPS

Exclusief voor partners hebben wij het online analyseprogramma MVO MAPS gemaakt. De tool geeft inzicht in de actuele MVO-positie van je bedrijf en versterkt je MVO-kennis en -mogelijkheden.

Ga direct naar MVO MAPS

Ben je nog geen partner? Probeer dan eerst Mini MAPS uit

Bepaal je uitgangspositie

Aan de hand van heldere vragen structureer je de binnen je organisatie aanwezige kennis, activiteiten, plannen en ambitie. Vier implementatiegebieden, negen bedrijfsprocessen en een aantal thema's zoals milieu, klimaat en energie worden doorgelicht. Op basis van overzichtelijke diagrammen toont MVO MAPS hoe ver je bent in het MVO-proces en welke thema's prioriteit hebben. De procesbenadering van MVO wordt uitgebreid omschreven in ISO 26000.

Doelen, actiepunten en voortgang

MVO MAPS toont ook welke onderdelen van je bedrijfsvoering beter kunnen en hoe je je MVO-beleid verder kunt ontwikkelen. Perfect om uw ambities, doelen en actiepunten te bepalen op weg naar een duurzame bedrijfsvoering.

Profilering

MVO MAPS is gekoppeld aan je online partnerpagina en daarmee een goed middel voor transparante communicatie over je MVO-beleid en bijbehorende activiteiten. Uiteraard beslis je zelf of je MVO MAPS inzichtelijk maakt voor anderen. 

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het invullen van je MVO MAPS? Neem dan contact op met MVO Nederland, telefoon: 030-2305606.

Laatst bijgewerkt: 
13-12-2018 14:05