Praktijkvoorbeeld

Vlees met het keurmerk Duurzaam Varkensvlees komt voor 100% van Nederlandse familieboerderijen die jaarlijks worden gecontroleerd en onafhankelijk zijn gecertificeerd. “De hele keten van varkenshouder tot consument is dus een stuk duurzamer dan bij gangbaar vlees. En, niet onbelangrijk, het is smakelijk en heeft een constant hoge kwaliteit. Vlees waar je met een gerust hart van kunt genieten,”...

Over MVO Nederland

Onze ambitie

MVO Nederland versnelt de route naar de nieuwe economie. Samen met ondernemers werken we aan klimaatneutrale, circulaire, inclusieve bedrijfsmodellen met eerlijke handelsketens. Ondernemers vervullen een sleutelrol in de realisatie van de nieuwe economie door nieuwe businessmodellen, productiemethoden, inkoopvoorwaarden en andere innovaties tot stand te brengen. Daarmee wordt ook hun eigen bedrijf toekomstbestendig. Wat daarvoor nodig is? Slimme samenwerking, want alleen met elkaar kunnen we onze economie veranderen.

Onze missie: het realiseren van het kantelpunt in 2025 waarin 20% van het BNP van Nederland omgaat in de Nieuwe Economie.

Laatst bijgewerkt: 
16-04-2019 13:35