Praktijkvoorbeeld

D.Light heeft als missie alle huishoudens wereldwijd die het zonder betrouwbare elektriciteit moeten stellen, te voorzien van een milieuvriendelijke en goedkope lichtbron.

Over MVO Nederland

Jaarplan 2018

Haastige spoed is goed!

In de nieuwe economie worden bedrijven en mensen gedreven door waarden en een positieve impact op mens en milieu. Zij dragen bij aan een betere wereld voor onze (achter) kleinkinderen. Ze bedenken innovaties die maatschappelijke issues oplossen en zorgen voor een eerlijke samenwerking met ketenpartners. Medewerkers zijn gemotiveerd en gelukkig in hun werk. Veel bedrijven zijn al onderdeel van deze nieuwe economie, maar we moeten nog grote stappen zetten om onze ambitie (de omslag naar de nieuwe economie in 2025) waar te maken.

Werken aan de nieuwe economie betekent integraal kijken naar de impact die bedrijven hebben op de maatschappij. Daarom richten wij ons niet op één issue of op een specifieke oplossing. De kracht zit juist in de verbinding. Wel hebben we focusgebieden die ons richting geven. We zetten sterk in op een klimaat-neutrale en circulaire economie. Plus we werken aan een economie die inclusief is, waarbij ieder talent telt en niemand wordt uitgebuit. Internationaal streven we naar impactvolle handelsrelaties tussen bedrijven in Nederland en in ontwikkelingslanden.

Lees hier ons jaarplan 2018 - Haastige spoed is goed!

Laatst bijgewerkt: 
16-04-2019 13:42