't Pakhuis Cafetaria Restaurant Catering

Over 't Pakhuis Cafetaria Restaurant Catering

Cafetaria, restaurant & cateringservice

Cafetaria TOP 100:
De Cafetaria en restaurant is ons visitekaartje in de Vallei regio. In de lijst Cafetaria TOP 100 stonden wij in 2014-2015 op de 48e plaats, mede door onze M.V.O. iniatatieven zijn wij in 2015-2016 gestegen naar de 8e plaats. Onze ambitie is om deze plek minimaal te evenaren. Het aantal cafetaria's in Nederland omvat ongeveer 5700 bedrijven.

't Pakhuis onderscheidt zich vooral door haar perfecte friet, misschien wel de gezondste friet van Nederland. Verantwoord frituren gaat bij ons hand in hand met kwaliteit en smakelijkheid. Lang hebben wij gezocht naar de perfecte balans. En dat proeft u! Het gebruik maken van streekproducten, fair trade en daar waar beter biologisch, is voor ons vanzelfsprekend. Dat in combinatie met de gastgerichtheid, vooral voor de vele zakelijke (kritische) gasten.

Bij ons is de gast Koning:
De gemiddelde werkervaring van onze medewerkers is hoger dan gemiddeld. Opleiding is verweven in onze bedrijfscultuur, alle medewerkers zijn horeca of aanverwant geschoold. 't Pakhuis werkt volgens de meest actuele H.A.C.C.P. norm om zo kwaliteit te kunnen garanderen. Innovatie en creativiteit zijn investeringen die daarmee gepaard gaan, toch weet 't Pakhuis haar producten tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau aan te bieden. Vanaf 1990 participeren wij in diverse belangengroepen binnen en buiten de branche. Ook bij diverse verenigingen (sponsorship) en netwerkgroepen (zakelijk betrokken) kunt u ons voorbij zien komen. Eigenwijs in de Top van de cafetaria markt. Franchise is voor ons geen optie. Wij kunnen leren van een ieder en iedereen mag van ons leren. Ook op dat vlak zijn wij gastvrij voor onze con -collega's. Samenwerking op basis van gelijkwaardigheid is voor ons een groot goed.

Onze Cateringservice biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. Wij zijn de cateraar die altijd voor u klaar staat als het gaat om het leveren van producten en diensten. Deze diensten variëren van cateringdiensten ter vervanging van uw bedrijfsrestaurant tot het verzorgen van complete vergadersessies, seminars en bedrijfsbijeenkomsten. De diensten van 't Pakhuis zijn uitgebreid en uniek, altijd met een persoonlijke benadering en met een professioneel karakter, omdat de opdrachtgever bij 't Pakhuis centraal staat.

Door de zeer gunstige ligging tussen Ede, Veenendaal, Barneveld en Wageningen, aan zowel de A12 als de A30, zijn wij in staat om een groot gebied in het midden van Nederland te bedienen.

Namens team Pakhuis welkom in Ededaal; Syl Lammers

 

Over 't Pakhuis Cafetaria Restaurant Catering

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

't Pakhuis cafetaria restaurant & catering service heeft de ambitie om vanuit het “MVO” iedere keer voor de betere keuze te gaan. Daarin is dat wij steeds op zoek zullen zijn naar de perfecte combinatie tussen voedsel en mensen. De drie termen natuur, gezondheid en samenleving zijn de basis voor elke beslissing die nu en voor in de toekomst in ons bedrijf genomen zal worden. Het is dan ook dat wij staan voor wat wij zeggen. Kwaliteit in alles en dus ook over de inhoud van ons MVO-verhaal. Die inhoud zal invloed hebben op tal van zaken in en rond ons bedrijf. Zowel bij de werknemers, gasten, buurtbewoners, leveranciers en instanties/personen die op wat voor wijze een link met ons bedrijf hebben. De impact van ons MVO-verhaal zal hopelijk een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld, waarin wij steeds weer de juiste balans proberen te vinden tussen voeding en mensen.

MVO doelstellingen​​​ 2016:

  • Maximalisatie MVO Verpakkingen.
  • Maximalisatie led verlichting restaurant en catering service.
  • Aanschaf eerste volledig electrische bezorgwagen.
  • Maximalisatie voor scheiding van al ons afval.
  • 50% van de werknemers inspireren om te stoppen met roken.
  • Alle vastdienstverband medewerkers een werkplek geven die bij hem/haar past. 

MVO doelstellingen​​​ 2020:

  • Klimaat neutraal
  • Ciculair 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.