Adres

2e Korte Baanstraat 7
3581 BZ UTRECHT
Nederland
0644671757
http://simplefly.nl

Contactpersoon

Simplefly

Over Simplefly

 

Simplefly helpt haar klanten te excelleren in interactieve communicatie. Dat doen we op een duurzame manier.

 

Simplefly staat synoniem voor slimme, simpele, stijlvolle, maar ook duurzame interactieve communicatie. Communicatie die op korte en lange termijn relaties versterkt en resultaat oplevert. Uiteraard altijd met respect voor mens en milieu.

 

In een volledig traject helpen we je verder met webdesign, webdevelopment en online marketing. We kunnen je echter ook helpen door een van deze drie diensten te verzorgen. Onze webdesigners, programmeurs en online marketeers zijn gewend te werken met externe partijen en gaan voor een optimale samenwerking.

Over Simplefly

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Simplefly heeft een sterke focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zowel in onze diensten als bedrijfsvoering geven we zo veel mogelijk handen en voeten aan de elementen Planet, People en Prosperity.

 • Ons eten en drinken is over het algemeen fairtrade / biologisch.
 • Als het even kan komen we op de fiets.
 • Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • We maken gebruik van groene stroom.
  • We proberen onze medewerkers langdurig aan ons te verbinden door een aantrekkelijk, transparant werkklimaat te creëren en te investeren in kennis.
  • Wij nemen de tijd onze leveranciers te selecteren. Naast dat we het belangrijk vinden dat ze MVO hoog in het vaandel hebben, zoeken we partners voor de lange termijn.
  • Een klant – hoe groot ook – is voor ons altijd in eerste plaats een persoon. Duidelijke communicatie, goede relaties en korte lijnen vinden daarom erg belangrijk.
   • Een substantieel deel van onze tijd investeren we in maatschappelijke projecten; dit zijn vaak lokale projecten zijn waar we persoonlijk bij betrokken zijn.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.