Adres

Ypendael 22
3743 AW BAARN
Nederland
06-15404945
http://locatiesmetmeerwaarde.nl

Contactpersoon

Locaties met meerwaarde(n)

Over Locaties met meerwaarde(n)

Locatiesmetmeerwaarde.nl verzamelt sfeervolle top locaties die iets bijzonders doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Door via ons informatie bij evenementenlocaties aan te vragen, steun je goede doelen. Samen maken we zo de wereld met elk evenement een beetje mooier.

Over Locaties met meerwaarde(n)

Type organisatie:
Maatschappelijke onderneming
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

De locaties die bij ons op de website staan, doen allemaal iets bijzonders op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan zijn op het gebied van:

Cultuur: de locatie heeft een maatschappelijke en/of culturele functie heeft voor de omgeving. Bijvoorbeeld (inter)culturele ontmoetingen organiseert of mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt in een wijk of stad. Of gevestigd is in cultureel erfgoed.

Natuur: een locatie werkt extra duurzaam te werken of schenkt op andere zichtbare manieren bijzondere aandacht aan milieu en natuur.

Mensen: sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking. 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.