Adres

Burgemeester van Suchtelenstraat 21
6641 XM BEUNINGEN GLD
Nederland
024-303 11 66
http://www.kerstpakkettenplaza.nl

Contactpersoon

Kerstpakkettenplaza.nl

Over Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten Groothandel

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online leverancier van mooie, originele en luxe (eigen keuze)kerstpakketten. Bij ons heeft u ook het grootste en beste online overzicht van Nederland. Met de aankoop van uw kerstpakket steunt u automatisch uw Goede Doel. De combinatie van kwalitatief hoogstaande kerstpakketten en gratis uw Goede Doel steunen, dat geeft de garantie voor een origineel maatschappelijk verantwoord kerstpakket.

Veel van onze pakketten zijn biologisch en/of fair trade van aard. Deze duurzame kerstpakketten worden steeds populairder omdat steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen zich richten op duurzame ontwikkeling(sustainable development).

Over Kerstpakkettenplaza.nl

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Middels de verkoop van kerstpakketten ondersteunen we 48 Goede doelen. We zetten ons zeer milieubewust in door de verspreiding van enorme pakketten drukwerk in de vorm van brochures etc. tot een minimum te beperken en zoveel mogelijk via de digitale snelweg te werken.

-Tevens zijn veel van onze kerstpakketten geheel of gedeeltelijk biologisch en/of fair trade van aard.

-Enkele pakketten zijn speciaal samengesteld voor één specifiek goede doel(met bijvoorbeeld producten van de Doe Een Wens Stichting).

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.