Adres

Jan Steenstraat 24
5143GR Waalwijk
Nederland
0640504750
http://adifferentrebel.nl

Contactpersoon

A Different Rebel

Over A Different Rebel

A Different Rebel helpt ondernemers met het ontwikkelen van een marketingstrategie, een nieuw concept of klantverhaal op het gebied van duurzaamheid. Door het delen van onze marketing- en communicatie knowhow, ondersteunen wij ondernemers die het traditionele willen doorbreken en de switch maken naar een duurzame en sociale visie. Dat begint met anders denken en samenwerken. Wij zetten marketing in voor een doel. Het creëren van een positieve impact op het milieu en elkaar, door eerlijke en transparante verhalen over duurzame producten en diensten. 

Over A Different Rebel

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Ons doel is dat niemand zich schuldig hoeft te voelen over de producten en diensten die zij kopen of gebruiken. Doordat deze altijd positief bijdragen aan het milieu en onze maatschappij. Zo dragen wij bij aan de Sustainable Development Goal: Duurzame consumptie en productie. Wij staan iedere ochtend vol enthousiasme op, om deze verandering te realiseren. Wij ondersteunen ondernemers die dezelfde idealen hebben, die willen breken met het traditionele denken en de switch maken naar een duurzame en sociale visie. Wij strijden voor eerlijke en transparante marketingverhalen, zodat klanten makkelijk een bewuste keuze kunnen maken. Onze missie: duurzame producten en diensten zijn voor iedereen beschikbaar.

Met onze passie voor duurzaamheid, inspireren en dagen wij ondernemers uit om het anders te doen. Zodat steeds meer bedrijven een duurzame en sociale aanpak ontwikkelen en concepten op de markt zetten, die positief bijdragen aan onze maatschappij. Wij delen onze ervaring en marketing- en communicatiekennis, wij werken gewoon keihard mee om dit samen te bereiken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Ambitie2020

A Different Rebel

Organisatie events

dinsdag 21 mei 2019 - 16:00 tot 19:00
maandag 6 mei 2019 - 09:00 tot maandag 17 juni 2019 - 09:00
vrijdag 29 maart 2019 - 10:00 tot 11:00