Adres

Twentehaven 1
3433 PT NIEUWEGEIN
Nederland
030 284 9191
http://360foodevents.nl/

Contactpersoon

360 Foodevents

Over 360 Foodevents

 

Door bijzonder vormgegeven en awardwinning partycatering aan te bieden in combinatie met het bewust omgaan met productiemiddelen zijn we gevormd tot wat het nu is. We blijven trouw aan onze visie dat wij het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers. We zijn een jong bedrijf dat een constante groei vertoont in omzet en relaties, open staat voor kritiek en daar graag lering uit trekt. Een club mensen in ontwikkeling, die vanuit meerdere perspectieven gezamenlijk tot een visie komt en daarmee één doel wil bereiken: Het verschil willen uitmaken voor de opdrachtgever! Tevens delen wij onze aanwezige expertise van producten, service en kwaliteit met onze opdrachtgevers, jonge talenten uit de wereld van het eten en drinken en leveranciers van bijzondere producten.

Grand Catering Daagt Uit!
Daagt uit betekent voor ons dat we elke dag weer onszelf, onze opdrachtgever en haar gasten prikkelen, inspireren en verleiden om tot vernieuwende en/of verrassende denkbeelden en uitvoeringen te komen. Hierin bestaan geen grenzen, juist niet! Want is een grens eigenlijk niet een stille wens om verder te gaan? Om jezelf en anderen te kunnen overtreffen? De grootste uitdaging ligt dus bij jezelf. Laat kaders los, geef gedachtegoed en creativiteit de ruimte, spoor jezelf en anderen aan en durf te stimuleren; de antwoorden en reacties volgen dan vanzelf. De grootste uitdaging ligt in... precies: het ervaren er van. En dan komt als vanzelf een nieuwe uitdaging op je pad.
Klik hier voor meer informatie.

Over 360 Foodevents

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

We willen de meest duurzame partycateraar worden. Sinds 2009 wordt daarom de gehele catering klimaatneutraal uitgevoerd. Klimaatneutraal ondernemen is een dienst, product, onderneming of leven zonder negatieve invloed op het klimaat. Een wereld waarin mensen en bedrijven hun CO2-uitstoot waar mogelijk reduceren en het restant compenseren. We maken daar waar mogelijk gebruik van producten die met respect voor de seizoenen zijn geteeld en waarbij zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen zijn toegepast. We compenseren onze CO2 uitstoot door bepaalde projecten te ondersteunen, zoals een compostproject in Egypte.

Door onze samenwerking met The Colour Kitchen, besteden we tevens veel aandacht aan de begeleiding en opleiding van jongeren met een achterstand op de arbeidsmarkt, we omarmen diversiteit. Daarnaast werken we aan minder energieverbruik door middel van bijvoorbeeld andere kooktechnieken, spaarlampen en groene aggregaten, en minimalisering van watergebruik en logistieke efficiëntie, zoals één centrale keuken en minimalisering van transportbewegingen.

Een van onze nieuwste concepten is Buitengewoon in het land! Een top restaurant zonder muren!
Unieke locaties in de natuur zijn het toneel voor memorabele diners. Eén bijzonder lange tafel voor minimaal honderd gasten is het visuele hart van het concept en geeft de gast de ultieme gelegenheid om te genieten van een 5-gangen sharing diner. Het diner is vervaardigd door regionale topchefs die gebruik maken van seizoens ingrediënten van hun locale producenten. Door de bijzondere setting in de vrije natuur komt de gast letterlijk in contact met zijn omgeving. Klik hier voor meer info.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.