Adres

Overtoom 16
1054 HJ Amsterdam
Nederland

https://www.hoyhoy.nl/energie-vergelijken/

Contactpersoon

1. Hoyhoy.nl

Over 1. Hoyhoy.nl

Wie zijn wij? Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor allerlei soorten verzekeringen zoals, energie-, auto, zorg- en woonverzekeringen. Wij zijn dus geen verzekeraar of energieleverancier. We helpen jou om de beste verzekeringen en energiecontracten te vinden d.m.v. het vergelijken van vele energieleveranciers en verscheidene verzekeraars. Wil je jouw gekozen verzekering ook & online afsluiten?
Dat kan direct op Hoyhoy.nl.

Vergelijken op prijs én kwaliteit

Onze missie? Nederland op een positieve manier laten zien dat je gemakkelijk kunt besparen op vaste kosten, zoals diverse verzekeringen. Vindt je naast prijs ook de kwaliteit van dienstverlening belangrijk? Ook dan zit je goed bij ons. We vergelijken namelijk ook alle voorwaarden per leverancier of verzekeraar. Tenslotte nemen we de voorwaarden die jij stelt mee in de top 3 keuzeopties voor nieuwe leverancier of verzekeraar!

Voor energie geldt dat je altijd in de vergelijker ziet wat voor energie de leverancier aanbiedt. Zo weet je of jij voor duurzame of grijze energie betaalt. Wij hebben de scherpste overeenkomsten afgesloten met vele energieleveranciers. De goedkoopste leveranciers staan bovenaan in jouw resultaten! 

Over 1. Hoyhoy.nl

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.