Alle tools voor MVO

U wilt aan de slag met MVO. Maar het aanbod van hulpmiddelen is overweldigend. Hoe vindt u de tool die past bij uw vraag? Deze pagina geeft een overzicht van de meest gebruikte tools voor MVO. Zoek hieronder uw tool of filter afhankelijk van het doel waarbij u hulp zoek in het assortiment naar de tool die u verder helpt. Mist u een tool? Laat het ons weten!

Met dit instrument kunt u de vorderingen in het diversiteitsbeleid inzichtelijk maken en krijgt u tips om een stap verder te komen.
Het Kennisplatform Integratie & Samenleving heeft deze audit ontwikkeld op grond van de meest recente inzichten uit de literatuur en interviews met experts.

Meetinstrument dat inzicht geeft in de bijdrage van het bedrijf aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie

Brengt de gezondheid, inzetbaarheid, productiviteit en het werkvermogen van uw organisatie in kaart.

Online scan voor het verbeteren van uw eigen inzetbaarheid en die van uw medewerkers.

Test op Facebook over het aanpakken en voorkomen van stress.

Zoekhulp met tools, scans en handreikingen voor werkgevers en werknemers.

SA 8000 is een standaard en verificatiesysteem op het gebied van werkomstandigheden. De standaard is gebaseerd op de internationale normen zoals neergelegd in de ILO en VN conventies. SA 8000 omvat onder meer standaarden die gaan over: kinderarbeid, gedwongen arbeid, gezondheid en veiligheid, recht van vereniging en collectieve belangenbehartiging, discriminatie, werktijden en eerlijke betaling.

Scan die inzicht geeft in de werk-privé balans van uw medewerkers

Managementsysteem gericht op het beheersen en verbeteren van de gezondheid en veiligheid van medewerkers

Scan die werknemers inzicht geeft in de balans tussen zijn werk en zijn belastbaarheid

Scan die inzicht geeft in de verzuimkosten van uw bedrijf