Helpdesk

Praktijkvoorbeeld

“Als internationaal handelsbedrijf krijgen we dagelijks te maken met verschillende partijen uit verschillende culturen. Het is voor ons belangrijk om goed inzicht te hebben in de risico’s van onze handelsketen. Zo kunnen we bijdragen aan een sector die op de lange termijn economisch, sociaal en voor het milieu duurzaam is,” vertelt Sanne Steemers, Manager Corporate Responsibility bij Amtrada.

Future Leaders Event 2012

Helpdesk

Deelnemers

De deelnemers aan het Future Leaders Event zijn high potentials uit het bedrijfsleven (>500 FTE) en de overheid. De deelnemers aan het FLE 2012 vertegenwoordigden de volgende bedrijven: 

ABN AMBO Bank, AEGON, Albron, Atradius, Centric, Cofely, Douwe Egberts, Ernst & Young, Van Lanschot, Heymans, ING, Joulz, KPMG, NS, Oracle, PGGM, PwC Nederland, Randstad, Ricoh, Structon, USG People, UWV, Vodafone, Ahrend, BallastNedam, E.ON Benelux, FrieslandCampina, Grandcatering, NIBC Bank, Siemens, Rebel Group, Brocade en Business and Society Belgium. Ook de ministeries EL&I en Buitenlandse Zaken en de gemeente Rotterdam waren vertegenwoordigd.

Deelnemers aan het Future Leaders Event 2012. Fotografie: Aad van Vliet

Laatst bijgewerkt: 
06-10-2015 10:20