Praktijkvoorbeeld

"Sinds de verbouwing hebben we een omzetstijging van ruim 15%. Iets minder dan de helft hebben we te danken aan het verruimen van de openingstijden. De rest omdat we vergroot zijn." Jolanda Konincks is samen met haar man eigenaar van een Albert Heijn-winkel midden in Utrecht. In het filmpje vertelt ze over de toegankelijkheid van haar bedrijf.

Sustainable Development Goals

MVO Nederland en de SDG's

De lancering van de SDG's markeert een bijzonder moment in de internationale samenwerking. De steun van private partijen mag daarbij niet ontbreken. Daarom ondertekenden we het SDG Charter over de rol van bedrijven, het maatschappelijk middenveld en crosssectorale samenwerkingsverbanden. Om gezamenlijk te werken aan de realisatie van de Sustainable Development Goals. 

De SDG's bieden ook houvast aan onze Ambitie2020: Nederland wereldvoorbeeld van een circulaire en inclusieve economie. Met de verschillende (sector)netwerken draagt MVO Nederland bij aan de realisatie van de SDG's in Nederland. Wil jij ook als individueel bedrijf weten hoe je strategisch kunt aansluiten bij de SDG's? Dan is onze strategiesessie iets voor jou.

Laatst bijgewerkt: 
12-12-2016 15:52