Expert

Praktijkvoorbeeld

Thomas Rau plaatste Philips voor een uitdaging: “Geef me licht en ik betaal ervoor. Of het nu daglicht is of een lamp.” Philips blijft eigenaar van de materialen. Thomas Rau startte het bedrijf Tuntoo, om meer van dit soort circulaire concepten in de praktijk te brengen.

Sustainable Development Goals

MVO Nederland en de SDG's

De lancering van de SDG's markeert een bijzonder moment in de internationale samenwerking. De steun van private partijen mag daarbij niet ontbreken. Daarom ondertekenden we het SDG Charter over de rol van bedrijven, het maatschappelijk middenveld en crosssectorale samenwerkingsverbanden. Om gezamenlijk te werken aan de realisatie van de Sustainable Development Goals. 

De SDG's bieden ook houvast aan onze Ambitie2020: Nederland wereldvoorbeeld van een circulaire en inclusieve economie. Met de verschillende (sector)netwerken draagt MVO Nederland bij aan de realisatie van de SDG's in Nederland. Wil jij ook als individueel bedrijf weten hoe je strategisch kunt aansluiten bij de SDG's? Dan is onze strategiesessie iets voor jou.

Laatst bijgewerkt: 
12-12-2016 15:52