In drie stappen naar je stakeholders

Vergroot je impact

Agenda

dinsdag 25 juni 2019 - 09:30 tot 13:00
dinsdag 25 juni 2019 - 16:00 tot 16:45
maandag 1 juli 2019 - 16:00 tot 20:00
dinsdag 2 juli 2019 (Hele dag)

Zakelijke diensten

Trends

Smart mobility

In de samenleving is een trend gaande van bezit naar gebruik. We delen steeds meer en bezit wordt minder belangrijk. Zo gaan we ook minder in (lease)auto’s denken, en meer in mobiliteitsconcepten. Deelautogebruik is hier een concreet voorbeeld van. Voor u als zakelijke dienstverlener betekent smart mobility dat u alle mobiliteitsopties (energiezuinige auto’s op afroep, trein voor lange afstanden, een eBike of 1e klas werkcoupé) onder één dak hebt geregeld, zelf of uitbesteed.  

Circulaire economie

De circulaire economie is in opkomst. Circulaire leaseconcepten, gebouwen en producten worden steeds populairder en toegankelijker. Voor u als ondernemer biedt dit volop kansen, bijvoorbeeld voor het inkopen/leasen van kantoormeubilair en andere inboedel, of het circulair maken van uw kantoorgebouw. Voor meer informatie zie het dossier Circulaire economie en de Green Deal Circulair Inkopen.

Het Nieuwe Werken

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren Het Nieuwe Werken (HNW) ingevoerd. De vier principes: sturen op resultaat, vrije toegang tot informatie, flexibele arbeidsrelaties en plaats- en tijdonafhankelijk werken. De flexibiliteit van de werknemer om zelf te bepalen waar, hoe en wanneer hij werkt past helemaal in de huidige tijd. Meer weten over Het Nieuwe Werken en hoe sociale innovatie kan bijdragen aan het succes van HNW? Klik hier.

Duurzame inzetbaarheid

De term duurzame inzetbaarheid valt steeds vaker. Want zonder betrokken en tevreden medewerkers kan een organisaties niet succesvol zijn en blijven. Maar hoe houdt u hen tot hun 67e gezond en gemotiveerd? Op deze vraag biedt duurzame inzetbaarheid concrete antwoorden, zoals goed werkgeverschap en flexibele werknemers met veel eigen verantwoordelijkheid. Meer weten? Zie ons dossier Duurzame inzetbaarheid.

(Beeld: David van der Mark, CC BY-SA 2.0)

Laatst bijgewerkt: 
10-09-2015 17:23