In drie stappen naar je stakeholders

Vergroot je impact

Agenda

dinsdag 18 juni 2019 - 10:30 tot 17:00
woensdag 19 juni 2019 - 17:30 tot 20:30
donderdag 20 juni 2019 (Hele dag)
dinsdag 25 juni 2019 - 09:30 tot 13:00

Zakelijke diensten

foto Human Resources (Impact Hub) fotograaf: Jeffry Ruigendijk

Resultaat

Er is veel concurrentie en de prijzen staan onder druk. MVO kan een belangrijke factor zijn om uw prestaties te verbeteren. Wat levert het u op?

Tevreden medewerkers

Bedrijven die MVO hoog in het vaandel hebben staan, hebben een hogere medewerkerstevredenheid, een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Bovendien werken mensen graag bij een duurzaam bedrijf, waardoor deze bedrijf gemakkelijker talent aantrekken en behouden.

Kostenbesparing

Wie minder energie gebruikt, hoeft minder te betalen. Maar ook trends als Het Nieuwe Werken en de steeds groeiende ICT-mogelijkheden zorgen ervoor dat bedrijven minder kantoorruimte gebruiken, minder reiskilometers maken en hiermee minder kosten maken.

Tevreden klanten

De tijd van 'je beter voordoen dan je bent' is voorbij. Transparantie en integriteit zijn steeds belangrijker geworden. Zeker in de zakelijke dienstverlening, een sector waar reputatie en klanttevredenheid in grote mate uw succes als ondernemer bepalen.

Profilering

In deze snel groeiende sector is het zaak u te profileren ten opzichte van uw concurrenten. Dit kan uitstekend door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Slim inkopen

Als zakelijke dienstverlener koopt u van alles in: verlichting, ICT-apparatuur, vloeren, stoelen, wanden, enz. Duurzaam inkopen wordt vaak geassocieerd met hogere kosten. Dat is onterecht.

Laatst bijgewerkt: 
20-08-2015 10:05