In drie stappen naar je stakeholders

ONTDEK JOUW ACTIEPLAN MET DE STRATEGIESESSIE OVER MVO

Handel

Helpdesk

Groothandel

Als groothandelaar ben je altijd bezig met jouw rol in de keten. Je voegt waarde toe aan het product dat je levert. Ook wil je zoveel mogelijk werkkapitaal vrij houden en kosten voor je bedrijfsvoering laag houden. De nieuwe handelaar gaat over beide: op een betaalbare manier waarde toevoegen.

Energie en medewerkers

Kosten besparen en zorgen voor het milieu gaan prima samen. Energie besparen, zuinig zijn met bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en minder verpakkingsmateriaal gebruiken, leveren aan twee kanten winst op. Ook loont het om goed voor je mensen te zorgen. Het maakt jou als werkgever aantrekkelijk en levert blije medewerkers op. Die zijn minder vaak ziek en dat kan flink voordelig zijn in je verzekeringen.

De klant

Je klant ontzorgen gaat bijvoorbeeld over bestel- en leveringsgemak. Maar ook dat jouw klant er van op aan kan dat het product dat hij afneemt ‘goed genoeg’ is. Dus van goede kwaliteit en onder goede omstandigheden gemaakt. Je klant wil niet achteraf ontdekken dat het product door kinderhandjes in elkaar is gezet. Of dat bij de productie giftige stoffen vrijkomen. Steeds vaker kijken (eind)afnemers naar hun leverancier als ze vragen hebben over het product. Heb jij het antwoord paraat?

De Nieuwe Handelaar gaat over de toegevoegde waarde van de handel in de keten. Nu en in de toekomst. 

Vind je het lastig om voor jouw bedrijf te bepalen waar je prioriteiten moeten liggen? MVO Nederland helpt met deze strategiesessie. Nu tijdelijk met korting.

Laatst bijgewerkt: 
13-12-2016 09:27