Partners en Netwerken

Onze events

Als partner van MVO Nederland ben je welkom op onze events. Hier vind je het overzicht van wat je in 2019 kunt verwachten.

Klik op onderstaande afbeelding om hem te vergroten.

Online agenda

In onze online agenda vind je alle events in ons netwerk.

Nieuwjaarsevent

Het  Nieuwjaarsevent  van MVO Nederland is al jarenlang een groot succes. We presenteren de laatste MVO-inzichten en -trends tijdens een middag vol inspiratie, boeiende sprekers en interessante businesscases. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met andere partners van MVO Nederland en je netwerk te vergroten met nieuwe duurzame contacten. 

De beweging naar de nieuwe economie groeit snel, met méér oplossingen van méér duurzame ondernemers. Kom op 24 januari naar het MVO Nederland Nieuwjaarsevent 2019 en ga met ons de groene bubbel voorbij!

Meet & Greet voor nieuwe partners

Welkom bij MVO Nederland! Op onze Meet & Greet hoor je in één middag alle ins & outs voor nieuwe partners. Je maakt kennis met MVO Nederland en andere nieuwe partners. Stel je vragen aan onze MVO-experts, ontmoet onze directeur Maria van der Heijden en vind slimme samenwerkingen in het netwerk. 

De eerstvolgende Meet & Greet voor nieuwe partners vindt plaats op 7 maart.

MVO Masterclass

In de MVO Masterclasses gaan we samen met experts de diepte in. In een reeks van drie sessies zoomen we in op de nieuwe, duurzame economie: inclusiviteit (goed werkgeverschap), circulair ondernemen, klimaatneutraal ondernemen en eerlijke handelsketens. Koplopers laten je zien dat het kan én loont. Je gaat naar huis met praktische handvatten om je MVO-ambitie te realiseren.

De MVO Masterclass wordt in 2019 drie keer georganiseerd op 4 april, 6 juni, 14 november.   

MVO Mindshake 

In onze MVO Mindshakes nemen duurzame pioniers je mee in de nieuwste trends en innovaties. Laat je prikkelen en stretchen en doe nieuwe ideeën op voor duurzame innovatie in jouw bedrijf.

De MVO Mindshakes organiseren we op 28 mei en 10 oktober

MVO Zomerevent

Let's connect! Ook in de zomervakantie werken we gewoon met elkaar door aan de nieuwe economie. Vertel je verhaal, vergroot je netwerk en mix & match met duurzame versnellers.     

Op 4 juli in zomerse sferen, ergens in de buitenlucht.

Henk van Luijk Lezing ism Nyenrode

In de Henk van Luijk Lezing geven we jaarlijks een stimulans aan het onderwerp bedrijfsethiek. Deze lezing is in 2010 geïntroduceerd ter nagedachtenis aan professor Henk van Luijk, de nestor van de Nederlandse bedrijfsethiek.

Op 22 mei organiseert MVO Nederland samen met Nyenrode Business Universiteit en VNO-NCW voor de 9e  keer de Henk van Luijk Lezing. 

MVO Coach

Van idee naar duurzaam resultaat: loop binnen bij onze MVO Coach voor een advies op maat. In een individueel gesprek helpen onze experts je antwoorden te vinden.

De eerstvolgende spreekuren van de MVO Coach vinden plaats op 8 januari, 5 februari en 5 maart.   

Meer events, informatie en deelnemen

Kijk in onze agenda voor alle volgende events. Wil je meer informatie over een van onze bijeenkomsten, je inschrijven of iets samen met ons organiseren? Stuur een mailtje naar evenement@mvonederland.nl, of bel de Partnerhelpdesk op 030-2305606.

Laatst bijgewerkt: 
13-12-2018 14:08