Vragen over het partnerschap?

Ook partner worden?

Nieuws, praktijkverhalen en aanbiedingen ontvangen?

Partners en Netwerken

Maatwerk

Wilt u aan de slag met MVO of is het tijd voor een verdiepingsslag? Als partner van MVO Nederland helpen wij u graag verder. 

MVO kan voor elke organisatie een andere invulling hebben. Daarom leveren wij ook maatwerk; van coaching en incompany trainingen tot het begeleiden van stakeholderdialogen. Ook kunt u bij ons terecht voor lezingen en presentaties over MVO.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van maatwerk of neem contact op met Monique van Vliet via m.vanvliet@mvonederland.nl. We gaan graag met u in gesprek over een passende oplossing.  De voorbeelden zijn ook opgenomen in een mooi overzicht. Lees meer (pdf).

MVO-strategiesessie

Uw keuzes van vandaag bepalen het succes voor morgen. Ontdek uw belangrijkste MVO thema's voor een toekomstbestendige organisatie. Ontwikkel onder leiding van de experts van MVO Nederland een MVO-strategie met concrete doelstellingen, uitgewerkt in een actieplan op maat. Lees meer (pdf)

SDG Corporate Strategy Check

De Sustainable Development Goals is een internationaal erkend framework voor maatschappelijke issues. Belangrijk is het om integraal naar deze thema's te kijken, maar dat wil niet zeggen dat u op alle 17 thema's actief hoeft te zijn. Onder leiding van ervaren experts van MVO Nederland gaat u aan de slag met de meest materiële SDG's voor uw organisatie. Lees meer (pdf)

Strategiesessie Integrale Waardecreatie

Op het vlak van rapportage is de trend 'van winst naar waarde' al volop doorgedrongen. Toch is het proces van waardecreatie veel breder dan rapportage alleen. In deze strategiesessie dient het waardecreatie model als basis voor de ontwikkeling van een integrale strategie. Hiermee heeft u een concreet actieplan in handen om uw toegevoegde waarde als organisatie te vergroten. Lees meer (pdf)

MVO-meting

Met onze MVO-meting krijgt u in korte tijd een overzicht van uw huidige activiteiten, en weet u hoe u uw duurzaamheidsambities verder vorm kunt geven. Na de meting kent u de actuele kansen en risico's van uw MVO-beleid. Lees meer (pdf)

Materialiteitsanalyse

Welke MVO-issues zijn relevant voor u? Maak samen met ons een voorselectie van uw prioriteiten, zodat u goed voorbereid aan uw stakeholderdialoog begint en helder kunt rapporteren. Lees meer (pdf)

Stakeholderdialoog

Draagvlak voor uw MVO-beleid creëert u door in gesprek te gaan met stakeholders. Zij verwoorden maatschappelijke wensen en behoeften. Maar wie nodigt u uit en hoe begeleidt u zo’n traject? Wij denken met u mee. Lees meer (pdf)

Triple P Feedback

Welke kansen of verbeterpunten bevatten uw MVO-beleid en/of jaarverslag? Breng focus aan met de concrete feedback en praktische verbetertips van onze experts. Lees meer (pdf)

Transitiemanagement

Tijd om uw rol als duurzaamheids-professional naar een hoger plan te tillen? En om samen met andere MVO-managers te werken aan uw vaardigheden rondom transitie-management? Lees meer over de Expeditie voor MVO-managers.

Stakeholderdialoog over Waardecreatie

MVO Nederland kan u op meerdere manieren ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van uw stakeholderdialoog waarbinnen het proces van waardecreatie centraal staat. We bieden drie inhoudelijke opties en een mogelijkheid voor procesbegeleiding. Lees meer (pdf)

Presentaties

MVO Nederland houdt regelmatig presentaties voor bedrijven. Van de MVO-basics tot specifieke thema's zoals transparantie of circulaire economie. Heeft u een verzoek? Laat het ons weten via m.vanvliet@mvonederland.nl.

Laatst bijgewerkt: 
01-12-2016 12:16