Partners en Netwerken

Gratis toegang tot evenementen

Als partner bent u welkom op onze speciale partnerevenementen. We nodigen u graag uit voor bijvoorbeeld ons jaarlijkse Nieuwjaarsevent, Meet & Greet-sessies met andere partners en inspirerende netwerkbijeenkomsten.

Nieuwjaarsevent

Het Nieuwjaarsevenement van MVO Nederland is al jarenlang een groot succes. Tijdens het jaarlijkse evenement wordt u met de laatste MVO-inzichten en -trends klaargestoomd voor een nieuw duurzaam jaar. Het is een dag vol inspiratie, boeiende sprekers, interactie en nieuwe businesscases. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere partners van MVO Nederland en uw netwerk te vergroten met nieuwe duurzame contacten.

Meet & Greet

Onze Meet & Greet is een eerste kennismaking met MVO Nederland en ons partnernetwerk. We organiseren ze regelmatig en over verschillende thema's. Stel uw vragen aan onze MVO-experts en/of onze directeur. Ook kunt u ervaringen delen met andere ondernemers en uw ambitie aanscherpen in de Ambitiesessies.

Henk van Luijklezing

Ter nagedachtenis van professor Henk van Luijk - pionier in de bedrijfsethiek - organiseren MVO Nederland, Nyenrode Business Universiteit en VNO-NCW jaarlijks de Henk van Luijklezing. Voor deze lezing wordt elk jaar een aansprekend onderwerp aan de orde gesteld en een internationaal georiënteerde, prominente spreker uitgenodigd.

Ray Andersonlezing

MVO Nederland en Interface organiseren jaarlijks de Ray Anderson - lezing, ter nagedachtenis aan de heer Ray Anderson. MVO-pionier van het eerste uur en oprichter van Interface. Tijdens dit aansprekende evenement geven duurzame en inspirerende pioniers uit het bedrijfsleven hun visie op MVO.

Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten.

Wilt u meer informatie of deelnemen? Neem contact met ons op via evenement@mvonederland.nl, of bel de Partnerhelpdesk op 030-2305610.

Laatst bijgewerkt: 
07-07-2016 13:40