Partners en Netwerken

E-learnings

Met de online cursussen van MVO Nederland leert u op uw eigen gemak over verschillende MVO-onderwerpen. U kunt deelnemen aan de volgende e-learnings:

  • ISO 26000

In de e-learning ISO 26000 leert u alles over de inhoud van ISO 26000 en ziet u hoe andere bedrijven de richtlijn toepassen. Na deze online cursus kunt u zelf ook met ISO 26000 aan de slag. Het doorlopen van de e-learning duurt ongeveer 2 uur.
Lees meer of ga direct aan de slag

  • Hoe schrijf ik een maatschappelijk jaarverslag?

In deze online cursus leert u alles wat u moet weten over het maken van een maatschappelijk jaarverslag. Het doorlopen van de e-learning duurt ongeveer 2 uur.
Lees meer of ga direct aan de slag.

  • Starten met MVO

In deze e-learning wordt u klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen. In vogelvlucht komen de belangrijkste onderdelen van MVO voorbij. Ook leert u op welke manier bedrijven nu en in de toekomst te maken hebben met duurzaamheidsvraagstukken. Het doorlopen van de e-learning duurt ruim 6 uur indien u alle opdrachten maakt en gebruik maakt van de verdiepende informatie.

Lees meer of ga direct aan de slag.

Kosten en deelname

De e-learnings zijn exclusief toegankelijk voor partners van MVO Nederland. Een uitzondering hierop is de e-learning ISO 26000; die is vrij toegankelijk.
Bent u nog geen partner van MVO Nederland? Meld u dan hier aan. U kunt dan meteen starten met de e-learning. Deelname aan de e-learnings is kosteloos.

U kunt zich voor de e-learnings aanmelden via www.mvonederland.nl/elearning. De eerste keer dient u een account aan te maken. Dit duurt slechts twee minuten. Daarna kunt u zich via uw gebruikersnaam en wachtwoord eenvoudig aanmelden voor de e-learning van uw keuze.

MVO Nederland ontwikkelt continu nieuwe e-learnings. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste modules!

Laatst bijgewerkt: 
15-01-2015 14:50