Partners en Netwerken

Communicatie en exposure

Met zo'n 2500 aangesloten organisaties is MVO Nederland het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Als onafhankelijke autoriteit hebben we een unieke spilpositie tussen bedrijven, brancheorganisaties, overheden en media. Onze partners kunnen daar gebruik van maken.

Groot bereik

De mediakanalen van MVO Nederland hebben een uitstekend bereik. De website is in 2017 486.000 keer bezocht door 332.000 bezoekers, onze social media bereiken meer dan 42.000 volgers, de nieuwsbrief gaat naar ruim 8400 (overwegend zakelijke) lezers en onze Futureproof community heeft meer dan 8000 leden en 150.000 unieke bezoekers. We hebben goede contacten met externe vak- en massamedia, waarin we regelmatig publiceren.

Profilering, nieuws en aanbod

De basis voor communicatie door en over onze partners zijn de partnerpagina's. Elke partner heeft er een. Partners kunnen daar zelf hun eigen nieuws- en persberichten, events en ander aanbod aan het netwerk publiceren. Onze relatiemanagers hebben nauw contact met de redactie, die de kwaliteit bewaakt en zorgt voor verdere verspreiding, binnen en buiten het netwerk.

Mogelijkheden

MVO Nederland ondersteunt je communicatie over het bedrijf en de producten en diensten, campagnes, nieuws, evenementen en hulpvragen. Daar kan elke partner gebruik van maken. Afhankelijk van de behoefte zorgen we voor:

  • nieuwsberichten / events / ander aanbod op onze kanalen
  • opiniërende artikelen op onze kanalen
  • uitdagingen en oplossingen op de Futureproof community

In overleg verzorgen we ook:

  • interviews
  • praktijkvoorbeelden
  • communicatie over je campagnes en events

MVO Nederland logo

Als partner kun je gebruik maken van onderstaand logo van MVO Nederland. Daarmee laat je zien dat je MVO-ambities hebt en dat je deel uitmaakt van het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Gebruik het logo in al je communicatiemiddelen, digitaal (bijvoorbeeld op je website, in e-mails of nieuwsbrieven) en hard copy (bijvoorbeeld in publicaties en presentaties over je MVO-activiteiten).

Het logo is geen keurmerk en niet standaard te gebruiken in corporate communicatiemiddelen, zoals briefpapier.

Kopieer het logo hieronder, of vraag een grotere versie op bij partnerservice@mvonederland.nl, onder vermelding van de reden van het gebruik.

Laatst bijgewerkt: 
03-04-2019 16:57