Partners en Netwerken

Helpdesk

Partner

Versnel je duurzame ambities met MVO Nederland, de beweging van vernieuwers

Als partner van MVO Nederland ben je onderdeel van de beweging naar de nieuwe economie, waarin positief financieel resultaat hand in hand gaat met de zorg voor onze planeet en mensen. Samen met bedrijven en ondernemende mensen gaan we voor maximale impact, nationaal en internationaal. 

Onze beweging versnelt duurzame initiatieven en innovaties voor de nieuwe economie, door samen op te trekken, op te schalen en slimme oplossingen te delen. Of je nu starter bent, MKB'er of multinational, wij hebben alles wat je nodig hebt om duurzame resultaten te boeken.

De nieuwe economie is er al. Blijf je achter of doe je mee? Welkom bij MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa.

Partner - MVO in je organisatie

Als partner van MVO Nederland heb je toegang tot ons grote netwerk van versnellende en innoverende ondernemers. Maak je duurzame ambities kenbaar en het partnerschap helpt je ze te realiseren en uit te dragen via onze kanalen. We laten je zien wat de nieuwe economie voor jou betekent en bieden expertise en tools zodat jij de slimste keuzes kan maken.

Netwerkpartner - verduurzaming in je sector

Wie duurzaam wil versnellen met gelijkgestemde bedrijven sluit zich aan als netwerkpartner. Werk aan een toekomstbestendige sector en keten, cross-sectoraal of op een specifiek thema. Start een innovatieproject of sluit je er bij eentje aan voor serieuze impact en concrete duurzame resultaten. Met de ondersteuning van onze netwerkmanagers kom je in contact met de juiste partners.

Koploper - nieuwe economie in Nederland

Reiken je ambities en activiteiten nog verder en wil je de spelregels voor de nieuwe economie bepalen? Dan ben je welkom in ons Koplopernetwerk. Werk sectoroverstijgend samen met andere duurzame pioniers en breng de beweging verder. Maak gebruik van onze persoonlijke matchmaking, kom in contact met beleidsmakers en politici, de duurzame wetenschappers van Het Groene Brein en geef vorm aan de Duurzame Business Agenda.

Ons aanbod per partnerschap

Tarieven en contact

Onze tarieven zijn laag. Kleinere organisaties betalen slechts € 300,- per jaar. Klik hier voor alle tarieven. Onze collega's van team Partnerservice vertellen je graag meer over het partnerschap en de voordelen. Neem daarvoor contact op met Ina Goes via mail: partnerservice@mvonederland.nl of telefoon: 030-2305606.

Sluit je aan

Ja, ik word partner en sluit me aan bij het grootste netwerk voor bedrijven en organisaties met MVO-ambities.

Laatst bijgewerkt: 
13-12-2018 14:07