Praktijkvoorbeeld

Annie Connect is een callcenter waar 60% van de medewerkers een WAO-achtergrond heeft.

Over MVO Nederland

Stagiair team Partnerservice

Volg jij een hbo-opleiding commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie, eventmanagement of iets vergelijkbaars en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage binnen de duurzame, nieuwe economie? En ben je tussen nu en december 2019 beschikbaar? Dan ben jij misschien wel de nieuwe MVO Nederland-stagiair voor het team Partnerservice.
 
Als stagiair binnen dit team help je om ons inmiddels 2.000 partners tellende netwerk verder uit breiden. Het doel is om in 2019 te groeien met minimaal 300 nieuwe partners. Je zet jouw enthousiasme en kennis in om zzp’ers en grotere mkb-bedrijven in allerlei branches te interesseren voor het MVO Nederland-partnerschap. Binnen dit team werk je onder een teamleider en nauw samen met onder meer een eventmanager, eventmedewerker en relatiemanager aan het bereiken van die doelstelling.

Wat ga je doen?

Het werk binnen het team partnerservice is zeer divers. Wel hebben we de belangrijkste activiteiten vast voor je op een rij gezet. Handig, toch?

•    Je gaat invulling geven aan het door MVO Nederland opgestelde partnerwervingsplan. Denk hierbij aan het spotten van nieuwe potentiële partners. En het benaderen van hen via bijvoorbeeld beurzen en marketingactiviteiten.
•    Je gaat ons helpen op events – vooraf en tijdens events zelf.
•    Onder begeleiding van het team voer je ook accountgesprekken met bestaande partners om te achterhalen welke duurzame uitdagingen er spelen en hoe MVO Nederland daarin kan helpen.
•    Je gaat ook vooral jouw kennis en inspiratie inzetten om ons team verder te helpen. Eigen initiatief vinden we fijn. Dus heb je ideeën voor bijvoorbeeld events of andere wervingsmethodes, dan is daar volop ruimte voor.

Wie ben jij?

Als je bij MVO Nederland komt stage lopen is enige affiniteit met duurzaam ondernemen natuurlijk mooi meegenomen. Wanneer je je ook nog eens herkent in onderstaande eigenschappen ben je bij ons aan het goede adres. Jij bent:

•    een doener met lef;
•    sociaal en proactief naar bedrijven toe;
•    iemand met commercieel inzicht;
•    een goede organisator;
•    resultaat- en klantgericht;
•    een fijn persoon om mee samen te werken.

Wat bieden wij?

Werken of stage lopen bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste en vooruitstrevende collega’s in een fijne, open werksfeer. Je breidt je netwerk bovendien snel uit met mensen van verschillende duurzame bedrijven. Wij zorgen uiteraard voor een persoonlijke stagebegeleider en een vergoeding van 300 euro bruto per maand (op basis van 40 uur).

Interesse?

Mail je cv én motivatie naar Ise van den Hoogen op i.vandenhoogen@mvonederland.nl onder vermelding van ‘stage team partnerservice’. Mail haar ook zeker als je vragen hebt. Helaas is het niet mogelijk om de stage te vervullen wanneer je je studie al hebt afgerond.

MVO Nederland vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Ook werken hoort daarbij. Daarom nodigen wij juist ook mensen met een arbeidsbeperking uit om te solliciteren.

Laatst bijgewerkt: 
01-05-2019 11:27