Praktijkvoorbeeld

Het idee dat kleding 'circulair' moet zijn, heeft veel fans in de wereld van bedrijfskleding. In 2014 introduceerde MVO Nederland een circulaire kledinglijn voor de gezondheidszorg, die enthousiaste reacties opriep. Nu is er ook uit andere branches veel interesse voor circulaire bedrijfskleding. Meerdere bedrijfskledingproducenten bieden 'circulaire kleding' aan. In de circulaire economie worden...

Over MVO Nederland

Frequently Asked Questions (FAQ)

Heb je een vraag of verzoek aan MVO Nederland? De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet. En wel zo praktisch: het antwoord staat erbij. Geef hieronder aan tot welke categorie jij behoort om direct naar de voor jou meest relevante vragen te gaan.

-    Ik ben een ondernemer/bedrijf/zzp’er (en geen partner van MVO Nederland)
-    Ik ben partner van MVO Nederland
-    Ik ben een scholier/student
-    Ik ben een journalist/werk in de media

Ben je partner van MVO Nederland en op zoek naar persoonlijk advies of heb je specifieke vragen over jouw partnerschap? Stuur je bericht naar partnerservice@mvonederland.nl en we helpen je zo snel mogelijk.

Voor ondernemers, bedrijven en zzp’ers (geen partner)

Q: Waar vind ik informatie en kosten over het partnerschap?
A: Alle informatie over het partnerschap en de kosten ervan vind je hier

Q: Waar kan ik me aanmelden of uitschrijven voor de MVO Nederland-nieuwsbrief?
A: Aanmelden of uitschrijven kan door je gegevens in te vullen op deze pagina

Q: Ik heb vragen over de Futureproof.community.
A: Vragen met betrekking tot onze community kun je snel en gemakkelijk stellen via de chat op de Futureproof-website of hello@futureproof.community.

Voor MVO Nederland-partners

Q: Waar vind ik het MVO Nederland-logo?
A: Indien je partner bent van MVO Nederland kun je ervoor kiezen dit aan te tonen door ons logo te gebruiken op je eigen kanalen. Download hem hier in hoge resolutie.

Q: Kunnen jullie mijn persbericht plaatsen?
A: Het verspreiden en plaatsen van persberichten behoort niet tot onze kernactiviteiten. Wel blijven we graag op de hoogte van de activiteiten van onze partners. Vertel het ons in een coachingsgesprek of maak een telefonische afspraak zodat we jouw activiteiten via het netwerk kunnen ondersteunen.  

Q: Kunnen jullie mijn artikel op jullie website plaatsen?
A: Het verspreiden en plaatsen van artikelen behoort niet tot onze kernactiviteiten. Wel blijven we graag op de hoogte van de activiteiten van onze partners. Vertel het ons in een coachingsgesprek of maak een telefonsiche afspraak zodat we jouw activiteiten via het netwerk kunnen ondersteunen.  

Q: Kunnen jullie ons event op de MVO Nederland-website plaatsen en/of verspreiden binnen ons netwerk?
A: Je kunt events gratis plaatsen op onze online community. Ga naar futureproof.community.

Q: Ik heb een product of dienst dat voor jullie interessant kan zijn.
Het partnerschap biedt mooie kansen om je dienst of product onder de aandacht te brengen in een netwerk van ruim 2000 bedrijven. Lees hier meer over de voordelen van het partnernetwerk.

Q: Zijn jullie een keurmerk/kunnen jullie ons certificeren? 
A: MVO Nederland is een partnernetwerk. Voor keurmerken verwijzen wij je door naar www.mvoprestatieladder.nl.  

Q: Ik heb vragen over de Futureproof.community.
A: Vragen met betrekking tot onze community kun je snel en gemakkelijk stellen via de chat op de Futureproof-website of hello@futureproof.community.

Q: Kunnen wij jullie vragen te komen spreken op ons event?
A: Bij interesse in één spreker van MVO Nederland op een event vragen we je contact op te nemen via contact@mvonederland.nl.

Voor scholieren en studenten

Q: Kunnen jullie mij helpen met mijn scriptie/schoolonderzoek?
A: Alle beschikbare informatie over MVO Nederland en onze projecten is te vinden op onze website. Helaas bieden wij geen mogelijkheden voor interviews of andere manieren van informatieverschaffing.

Q: Kan ik bij jullie stage lopen?
A: Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires en werkstudenten voor onze teams en/of projecten. Houd daarvoor onze vacaturepagina in de gaten

Voor journalisten

Voor pers- en media gerelateerde vragen verzoeken wij je te bellen naar 030 230 5600 en te vragen naar Team Marketing & Communicatie. 

Heb je na het lezen van bovenstaande vragen jouw antwoord nog steeds niet gevonden? Stuur een bericht naar contact@mvonederland.nl en wij helpen je zo snel mogelijk.
 

Laatst bijgewerkt: 
16-04-2019 13:19