Adres

Stationsweg 18
3641 RG Mijdrecht

0297 242378
http://www.zcene.nl

Contactpersoon

Zcene Moving Media

Over Zcene Moving Media

ZCENE MovingMediaCompany is gespecialiseerd in creatieve audiovisuele producties over duurzaamheid. 

Al meer dan 5 jaar is Zcene bezig met MVO en duurzaamheid voor uiteenlopende klanten. Regelmatig zetten wij ons eigen vakmanschap in voor video producties over klimaatverandering, duurzame voedselketens, milieu-vriendelijke toekomstscenario’s en verstandig energiegebruik en dragen zo bij aan bewustzijnsvergroting op huidige en toekomstige duurzaamheidsdilemma’s. Wij denken graag met u mee in communicatieprojecten en voeren ze met grote zorg en aandacht uit tot inspirerende belevingen. Wij ontwerpen daarvoor middelen, produceren films, bedenken multidimensionale presentaties,  ontwikkelen beursstands en regisseren evenementen. Dit alles doen wij met groot  bewustzijn  voor de wijze waarop onze producties tot stand komen, de  zorg voor de mensen waarmee we werken, relaties met onze klanten en de aandacht voor onze omgeving. Wij willen op een duurzame, verantwoorde wijze winst maken, zodat we nu ons bestaansrecht in de toekomst verzekeren. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie en daarom beseffen wij dat MVO nooit af is. We zien het dan ook als een reis die we met z’n allen maken, waarbij we onze nieuwsgierigheid en creativiteit zullen blijven inzetten om met elkaar een duurzame toekomst te creëren.

 

 

 

 

 

Over Zcene Moving Media

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

ZCENE MovingMediaCompany ontwikkelt innovatieve audiovisuele concepten en voert ze met grote creativiteit, zorg en aandacht uit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie. Al meer dan 5 jaar is Zcene bezig met MVO en duurzaamheid voor uiteenlopende klanten. Wij zetten ons eigen vakmanschap in voor audiovisuele producties over klimaatverandering, duurzame voedselketens, milieu-vriendelijke toekomstscenario’s en verstandig energiegebruik en dragen zo bij aan bewustzijnsvergroting op huidige en toekomstige duurzaamheidsdilemma’s. 

Wij geloven dat wij de grootste bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren door goed te zijn in wat we doen en tegelijk de schadelijke effecten van ons doen en laten op onze omgeving zoveel mogelijk te beperken. Wij hebben daarom (ook) onze plaats bepaald in het speelveld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daartoe hebben we onze eigen organisatie door een duurzame lens bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat de basis ingredienten van MVO ons als gegoten zitten. Op onze website vind u een uitgebreid overzicht van de MVO aspecten van onze organisatie.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.