Adres

Rivium 1e straat 75-79
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Nederland
0102889377
http://www.yask.nl

Contactpersoon

Yask

Over Yask

Onze missie:
Wij creëren de beste werksituatie voor het beste resultaat. Dat doen wij op basis van onze expertise, onze passie voor het vak en ons gevoel voor dienstverlening.

Onze visie:
Mensen maken het verschil binnen organisaties. Hoe beter zij presteren hoe gezonder organisaties zijn. Met innovatieve en duurzame oplossingen zet Yask maximaal in op het realiseren van een werksituatie waar medewerkers thuis, onderweg en op de zaak productief kunnen zijn. Hierbij wordt niet alleen de werk- maar ook de privé situatie gefaciliteerd, hoe beter deze in balans zijn hoe beter mensen functioneren. 

Yask is onderdeel van Vebego International B.V.

Over Yask

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500

MVO activiteiten

Yask wil in haar dienstverlening het verschil blijven maken en daarmee tegelijkertijd de verduurzaming van de activiteiten van haar partners vergemakkelijken. Duurzame inkoop door Yask betekent duurzame verkoop door haar leveranciers en duurzame verkoop door Yask is duurzame inkoop van haar klanten. Ook dat is duurzaam partnership. Naar het personeel toe uit zich het duurzaam partnership in een personeelsprogramma waarbij gezondheid, vitaliteit en opleiding centraal staan.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.