Adres

Utopialaan 24
5232 CE 'S-HERTOGENBOSCH
Nederland
073-649 14 00
http://www.wpmgroep.nl

Contactpersoon

WPM Stafdiensten

Over WPM Stafdiensten

WPM Groep is een onafhankelijke dienstverlener en richt zich op vele facetten van het vastgoed. Met een duidelijke focus op Retail en Offices en onderscheidende en specialistische producten, die samen de totale levenscyclus van commercieel onroerend goed omvatten. Met altijd een helder en transparant doel: het creëren van meerwaarde waarbij betrouwbaarheid, expertise, continuïteit en resultaat hoog in het vaandel staan. Ons uitgangspunt is samen meer waarde te creëren op het gebied van gebouwen en ontwikkeling van stedelijk Nederland.

Wij staan voor gedegen adviezen, professioneel en proactief beheer van winkel- en kantoorgebieden en innoveren door nieuwe concepten en producten te ontwikkelen. Met aandacht voor duurzaamheid, de maatschappelijke omgeving en het nieuwe ondernemen om ook op de lange termijn verzekerd te zijn van een inspirerende toekomst. Voor meer informatie: www.wpmgroep.nl

Over WPM Stafdiensten

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250

MVO activiteiten

Samen werken aan een duurzame toekomst! WPM Groep staat voor transparante, integere en professionele dienstverlening. Onze klanten kunnen op ons rekenen. Onze bedrijfsvoering wordt gekenmerkt door onze kernwaarden; professioneel, commercieel, verantwoordelijk, klantgericht en samenwerken. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn zo veel mogelijk geïntegreerd in onze strategie en bedrijfsvoering. Wij stimuleren innovaties en dragen bij aan een duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. We streven ernaar MVO te integreren in onze dienstverlening en onze dagelijkse bedrijfsvoering. Samen werken we er dagelijks aan om deze ambities waar te maken! Onze focus ligt op de thema’s Milieu, Arbeid en Maatschappelijke betrokkenheid.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.