Adres

Churchillplein 10
2517 JW DEN HAAG

(0) 70 306 63 66
http://www.worldforum.nl

Contactpersoon

World Forum

Over World Forum

Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, de stad van vrede en recht.

De bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen in het World Forum hebben de potentie het wereldbeeld van de aanwezigen te beïnvloeden. Of het de internationale VN-topconferentie over Afghanistan is of een verhelderend gesprek tussen twee CEO’s, het zijn events that shape the world.

De combinatie van een multifunctioneel auditorium en diverse break-out ruimtes maakt het World Forum de perfecte locatie voor elk type evenement, van een groot internationaal beveiligd congres tot een personeelsfeest. Het heeft de ruimte om vijfduizend bezoekers tegelijk te ontvangen, maar kan uw evenement ook een intiem en persoonlijk karakter geven. Het is zelfs mogelijk om het gebouw te transformeren naar uw eigen wensen en uitstraling!

Over World Forum

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is top-prioriteit bij het World Forum, wat terug te vinden is in de evenementen die er plaatsvinden en de eigen bedrijfsvoering. Zo beschikt het World Forum over een Gouden Green Key en is lid van UN Global Compact. Uniek is dat het World Forum ook haar opdrachtgevers stimuleert, o.a. met de Green Event Checklist.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.