Women on Wings

Over Women on Wings

Women on Wings’ missie is 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het platteland in India in 2018.

Dit doen we door business te ontwikkelen met en kennis beschikbaar te stellen aan Indiase bedrijven die werkgelegenheid creëren voor vrouwen op het platteland.

Een baan betekent inkomen voor vrouwen en geeft ze een sterkere positie. Voor hun kinderen betekent dit onderwijs en ontwikkeling. Hiermee wordt de armoedespiraal doorbroken.

Er zijn twee routes waarin wij business kennis leveren: 1. Aan bestaande organisaties, en 2. door middel van business development.  

Waarvoor staan we? Waar geloven we in, wat verbindt ons en wie willen we zijn? Kernwaarden fungeren als etisch kompas en zijn de kern van de bedrijfscultuur binnen een onderneming.

Onze kernwaarden zijn:

  • living up to - waarmaken, we doen wat we zeggen en zijn concreet,
  • equal - gelijkwaardig: we gaan uit van de gelijkwaardigheid en respect tussen mensen,
  • energetic - energiek: mensen hebben pit, lef en energie voor de kern van de zaak.

 

  

 

 

 

Over Women on Wings

Type organisatie:
Maatschappelijke onderneming
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Women on Wings werkt samen met duurzame sociale ondernemingen in India (eerlijke prijs voor producten, duurzaam geproduceerde producten, eerlijk loon voor medewerkers), nationale en internationale partners en sponsoren, en meer dan 50 experts die 'om niet' tijd en deskundigheid ter beschikking stellen in Nederland en India. Daarnaast heeft Women on Wings een vast team van 5 personen in India.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.