Adres

Meeuwenlaan 2
8011 BZ ZWOLLE
Nederland
0384973001
http://www.rfshollandholding.com

Contactpersoon

Wehkamp

Over Wehkamp

RFS Holland Holding B.V. (RFS) is de holding company van Wehkamp en Lacent en de specialist op het gebied van online winkelen in Nederland. 

De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van haar leidende positie in online-winkelen in Nederland door organische groei van de bestaande formules, acquisities en het aangaan van strategische allianties met gerenommeerde retailers die actief zijn in Nederland.

WEHKAMP.NL

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt meer dan 50% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.

wehkamp.nl

Lacent

Lacent heeft meer dan 50 jaar ervaring in financiële dienstverlening. De activiteiten van Wehkamp Finance vormen de core business van Lacent. Ze zorgen ervoor dat alle geldtransacties ordentelijk verlopen. En bieden klanten van wehkamp.nl de mogelijkheid om bestelde artikelen achteraf of gespreid te betalen. De klant kan heel gemakkelijk, met een paar clicks bepalen op welke manier en in welk tempo hij of zij een artikel afbetaalt. Van tevoren kijkt Lacent natuurlijk of de klant kredietwaardig is, zodat ze de risico’s voor de klanten en voor Lacent zo klein mogelijk houden.

Over Wehkamp

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

..

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.