Adres

Kerkpad 4
6621 BC DREUMEL
Nederland
06-81863987
http://www.vonkcommunicatie.nl

Contactpersoon

Vonk sprankelend MVO

Over Vonk sprankelend MVO

Ik ben ondernemer in sprankelend MVO en werk graag als:

•    kickstarter van nieuwe projecten en concepten
•    hands-on adviseur 
•    inspirator en trainer
•    project manager

Met eigenheid en flair begeleid ik ondernemers, bedrijven, NGO’s en instellingen met het ontwikkelen & implementeren van hun MVO-beleid. 

Enerzijds werk ik met GRiP© op MVO, want structuur (ISO 26000) en richting verhogen (duurzame)bedrijfsresultaten en impact. Anderzijds geloof ik in de vele mogelijkheden van de mens-kant van MVO. Aansprekende en gerichte communicatie en beleving zijn - voor mij - middelen om dit te bereiken. 

In de ontwikkeling van het MVO-beleid van de opdrachtgever, combineer ik kennis en beleving, hoofd en hart. Dit maakt dat ik me goed kan inleven in de situatie van de opdrachtgever, maar ook dat ik wil sturen op het beoogde eindresultaat. 

Ik ben creatief in het leggen van verbinden & verbanden en borrel altijd van ideeën. Ik houd van uitdagingen en doe mijn uiterste best voor de opdrachtgever om vernieuwende en verrassende resultaten op te leveren. 

 

 

Over Vonk sprankelend MVO

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

Op 29 januari 2015 start de Masterclass "Haal meer uit uw MVO communicatie en Zelfverklaring" voor bedrijven die ISO 26000 hebben doorlopen en denken "Wat nu?" Onder leiding van ISO 26000 Expert Hans Kröder werken we aan interne activatie, stakeholderengagement en de actualisatie van de Zelfverklaring. De meerwaarde van deze masterclass? Meer controle op en creativiteit in MVO communicatie levert een effectievere inzet van MVO en marketing/communicatie budget en medewerkers op.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.