Adres

Lootsstraat 24H
1053NX Amsterdam
Nederland
0202101214
https://voicecowboys.nl

Contactpersoon

'VoiceCowboys'

Over 'VoiceCowboys'

VoiceCowboys is als allround voice-over bemiddelaar de schakel tussen professionele inspreekstemmen en merken en bedrijven die een stem nodig hebben voor bijvoorbeeld tv-commercials, radiocommercials, bedrijfspresentaties en voicemail-systemen.

Het bedrijf selecteert voice-overs en regisseert in enkele gevallen als mediabureau de studio-opname van een Nederlandse of Engelse voice-over. Ook blogt VoiceCowboys regelmatig over het stemmenvak, met name op het gebied van copywriting en marketinginzet van radiospots. 

Voice-over beoordelingen

De Amsterdamse stemmenfacilitator kent verder een e-commerce benadering. Zo worden de aangeboden voice-overs op basis van een actuele ranking gepresenteerd. Deze volgorde is in handen van boekers bij het stemmenplatform. Bevalt een stem goed, dan krijgt de voice-over een 5-sterren beoordeling, waardoor de stem hogerop binnen het aanbod kan worden geplaatst. 

Stemmen voor radiocommercials

Nieuw bij VoiceCowboys is de radiotak, waarbij het bedrijf niet alleen de stem regelt maar zelfs een complete radio commercial kan worden geboekt, inclusief achtergrond muziek en zelf geschreven radioscript. Ook werkt men op dit gebied samen met een gerenommeerd mediabureau, waardoor zelfs de inkoop van zendtijd voor opdrachtgevers kan worden gedaan. VoiceCowboys wil zich op dit specifieke gebied presenteren als een aantrekkelijke one-stops-shop voor radiospots. 

Nieuwe voice-over talenten

Nieuwe voice-over geluiden zijn gewild bij reclamebureaus. Immers, wanneer een nieuw merk of product moet worden gelanceerd is het prettig als men kan werken met een 'frisse' stem. Op dit gebied is VoiceCowboys dan ook volop actief. Zo werkt men samen met diverse toneel- en acteerscholen waarbij nieuw stemacteertalent vroegtijdig kan worden ontdekt en men ook in deze specifieke niche nieuwe voice-over talenten kan aanbieden. 

Kortom, of je nu een ervaren of nieuwe voice-over zoekt, een grappige of een serieuze stem: VoiceCowboys uit Amsterdam heeft voor iedereen wat wils. Ook is men tijdens kantooruren bereikbaar voor gratis advies op dit gebied, want de mannen en vrouwen achter dit bedrijf delen hun kennis maar al te graag.

Over 'VoiceCowboys'

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

1. Wij proberen zoveel mogelijk mensen - in alle lagen van de samenleving - kennis te laten maken van het professionele stemmenvak om zo op een creatieve manier inkomsten te genereren met de eigen talenten.

2. Wij proberen zo min mogelijk onze planeet te belasten. Zoveel mogelijk recyclen, geen printer en geen (lease)auto's; zoveel mogelijk lopend over onze mooie Amsterdamse grachten en natuurlijk op de fiets of per OV. 

Deze lijst wordt nog verder aangevuld. 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.