Adres

Zaagmolenlaan 20
3447 GS WOERDEN
Nederland
0318 55 74 74
http://www.gietbouwcentrum.nl

Contactpersoon

VOBN / Gietbouwcentrum

Over VOBN / Gietbouwcentrum

De Vereniging van Ondernemers van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) verenigt, verbindt en ondersteunt de betonmortelindustrie. VOBN bevordert het gebruik van betonmortel in bouwwerken en constructies. De kerntaken zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele en collectieve ledendiensten. VOBN vertegenwoordigt ruim 140 betonmortelcentrales in Nederland. Duidelijk wordt gemaakt hoe beton bijdraagt aan een duurzame en veilige gebouwde omgeving en kan helpen duurzame ambities te realiseren.

Over VOBN / Gietbouwcentrum

Type organisatie:
Branche- of beroepsorganisatie
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Leden van de VOBN kiezen er voor om betonmortel te produceren waarbij evenwicht bestaat tussen economische, sociale- en milieubelangen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is als speerpunt in het beleid opgenomen. Goed werkgeverschap met een hoge prioriteit voor gezondheid en veiligheid, reductie van broeikasgassen, ketenbeheer en bevordering van duurzame toepassing van betonmortel behoren naast andere onderwerpen tot de MVO-agenda.

In januari 2012 is het keurmerk Beton Bewust gelanceerd. Het keurmerk is gebaseerd op een branchemeetlat die borg staat voor de kwaliteit en professionaliteit van de keurmerkhouders en duidelijke ambities heeft voor de toekomst.Zie ook www.betonbewust.nl

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.