Adres

Eekelhof 58
5482 WH SCHIJNDEL
Nederland
073 5442127
http://www.vitam.nl

Contactpersoon

VITAM

Over VITAM

VITAM, gevestigd in Schijndel is een jong en ondernemend bedrijf met roots in de bedrijfscatering. VITAM levert F&B Services op maat, ontwikkelt en exploiteert hospitality concepten in heel Nederland en maakt onderdeel uit van de JHB Group. Haar onderscheidende vermogen zit hem in ondernemerschap op locatie en maatwerk. Hiermee krijgt elk restaurant in grote mate de vrijheid om haar aanbod en diensten af te stemmen op haar gasten. Daarbij speelt VITAM in op de vraag naar gezonde en verantwoorde voeding waarmee zij een bijdrage levert aan een verhoogd welzijn van haar gasten, opdrachtgevers en leefomgeving.

Gedreven door onze passie voor eten en drinken berusten alle activiteiten binnen VITAM op drie vitale pijlers: ondernemerschap, kwaliteit en welzijn.
Een uitgebreide beschrijving hiervan vindt u op: www.vitam.nl.

 

Over VITAM

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500

MVO activiteiten

* Bij VITAM zeggen we No to mono en streven we naar een verpakkingsvrije omgeving. Verse producten worden zoveel mogelijk onverpakt gepresenteerd. Zuivel in glazen kannen, desserts in schalen en zoetbeleg in weckpotten.

* In het kader van Nobody’s perfect laten wij ons niet leiden door het schoonheidsideaal maar stellen wij smaak en kwaliteit voorop. Kromme komkommers, Siamese paprika’s en misvormde tomaten zijn niet ongebruikelijk in onze restaurants.

* Met het Vers van het mes concept leveren wij een bijdrage aan het verminderen van verpakkingsmateriaal. Voorverpakte plakken kaas- en vleeswaren zijn verleden tijd en worden in grootverpakking ingekocht en op locatie vers gesneden.

* Bij VITAM koken we mee met de seizoenen. Op deze manier bieden wij meer variatie in ons assortiment en bovendien zijn de producten beter van kwaliteit en smaak.

* VITAM geeft voorkeur aan producten van Nederlandse bodem waarmee we foodmiles besparen en een bijdrage leveren aan een beter milieu.

* VITAM ontwikkelt eigen producten als olie, azijn en ketchup voor haar restaurants. Dit doen we volgens eigen receptuur, met duurzame ingrediënten en 100% transparant.
 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.