Adres

Science Park 402
1098 XH AMSTERDAM
Nederland
020 723 1000
http://www.videobutler.nl

Contactpersoon

Videobutler

Over Videobutler

Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren. Onze missie is een omvangrijk netwerk van Videobutlers in te zetten voor het organiseren van beeldcommunicatie. We streven naar het vergroten van sociale impact, door mensen te blijven inzetten die aan huis gebonden zijn. Tegelijkertijd helpen wij onze klanten om milieuvriendelijker te werken en een waardevolle bijdrage te leveren aan het duurzaam omgaan met mens en maatschappij.

Wij maken deze ambitie waar door een groeiende variëteit aan virtuele assistentie te ontwikkelen. Met deze groei vergroten we onze sociale impact wereldwijd. Dat is voor Videobutler het hogere doel achter het organiseren van perfecte beeldcommunicatie.

Over Videobutler

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

De kern van ons werk, videoconferencing, sluit aan bij de wereldwijde ambitie om klimaatneutraal te ondernemen. Reizen draagt tenslotte voor een belangrijk deel bij aan de CO2 uitstoot. Videobutler helpt haar klanten een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Dankzij Videobutler is video vergaderen echt eenvoudig geworden en hebben we impact op de persoonlijke levens van de gebruikers. Minder tijd kwijt zijn aan reizen, komt vaak ten goede aan het sociale leven van mensen. Maar minstens zo belangrijk: Social Impact op de levens van onze medewerkers maken we ook. Onze Videobutlers maken het verschil bij onze klanten maar zeker ook binnen ons bedrijf. Zij zijn de drijvende kracht achter onze unieke dienst. Omdat het werk van de Videobutler zich bij uitstek vanuit huis laat verrichten, hebben we voor deze functie specifiek gezocht naar mensen die vanwege hun fysieke beperking lastig of

soms onmogelijk, werk buiten de deur kunnen vinden.

De fysieke gesteldheid van onze Videobutlers is voor ons geen beperking maar juist een potentieel aan talent en gedrevenheid om met elkaar waarde toe te voegen voor onze klanten en maatschappij. Als lid van Social Enterprise NL en als actief participant in sociale

projecten, streeft Videobutler ernaar nog lange tijd een waardevolle brug te slaan tussen mens, milieu, techniek en maatschappij.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.