Adres

Burgemeester van Dijkesingel 68
2809 RD GOUDA
Nederland
0182231205
http://www.vesa.nl

Contactpersoon

VESA Network Solutions

Over VESA Network Solutions

VESA is een solide, zelfstandig en onafhankelijk MVO bedrijf dat al sinds 2002 actief is in de ICT branche. Erkend en vertrouwd specialist op het gebied van kantoorautomatisering, datanetwerken en internetoplossingen. Niet filosoferen, maar doorpakken!

Wij hebben het genoegen om te werken voor een groot aantal klanten, in uiteenlopende branches.

VESA is al vanaf 2005 erkend installateur van Uneto-VNI en vakgroep Domotica en ICT. Leverancier van onder andere de merken APC, BackupAssist, Cisco, Draka, Draytek, Dell, Gira, Hirschmann, Jung, Kaspersky, Microsoft, Minkels, Netgear, Radiall, Rehau, Rittal, Routerboard, SyncBack, Synology en Zyxel.

Samen met onze technology partners gaan wij voor betrouwbare technieken, de juiste producten en de beste condities. Betrouwbare connectiviteit leveren aan onze klanten.

VESA is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en al jarenlang aangesloten bij MVO Nederland. Duurzaam ondernemen hoort daar bij. Ons team bestaat uit gedreven specialisten en technici met relevante productkennis. Bij VESA staat het ontzorgen op de 1e plaats.

Een persoonlijke en open communicatie in begeleiding en advisering is een belangrijke werkwijze in onze dienstverlening.

Steun ook badminton Team Tjap Tjoy.nl die strijden voor Jeugdsportfonds. Zij halen ook donaties op zodat ieder kind de kans krijgt om te sporten, die het wat moeilijker hebben. Zie deze link http://bit.ly/1TIHZTy. Ook Badmintonline.nl heeft Team Tjap Tjoy gespot en gewaardeerd op hun website http://bit.ly/28R375M  

Over VESA Network Solutions

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

VESA voelt zich verantwoordelijk voor de eigen leefomgeving en die van anderen. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Daarom voeren wij een actief MVO-beleid. 

(1) Bij onze bedrijfsauto’s kiezen we bewust voor zuiniger auto’s en wordt rekening gehouden met CO2-compensatie
(2) We zijn lid van de Uneto VNI en Vakgroep ICT die MVO als prioriteit hebben
(3) Wij sponsoren goede doelen zoals Jeugdsportfonds
(4) Reduceren van ons energieverbruik
(5) Duurzaam inkopen door expliciete eisen aan onze toeleveranciers via onze inkoopvoorwaarden
(5) Hergebruik van materialen en apparatuur
(7) Maatschappelijke betrokkenheid

VESA is zich zeker bewust van haar rol in en de bijdrage aan de wereld om ons heen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.