Adres

Burgemeester van Dijkesingel 68
2809 RD GOUDA
Nederland
0182231205
http://www.vesa.nl

Contactpersoon

VESA Network Solutions

Over VESA Network Solutions

Wij zijn een solide, zelfstandig en onafhankelijk MVO bedrijf dat al sinds 2002 actief is in de techniek. 

Wij begrijpen dat u automatisering en uw netwerk het fundament zijn voor uw bedrijfsvoering. De wereld van de ICT verandert bovendien razendsnel. Wij zijn uw specialist op het gebied van kantoorautomatisering, datanetwerken en internetoplossingen. Verder zijn we geautoriseerd installateur en leverancier van een reeks topmerken. Wij zijn een solide, zelfstandig en onafhankelijk MVO bedrijf dat al sinds 2002 actief is in de ICT branche.


Wij hebben het genoegen om te werken voor een groot aantal klanten, in uiteenlopende branches. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing voor u. Wij zijn succesvol door onderscheidend, creatief en innovatief te zijn in de activiteiten waarop we ons hebben toegelegd. Wij streven naar de hoogst haalbare vorm van tevredenheid voor onze klanten.

Bedrijven hebben er belang bij dat de ICT goed blijft functioneren en storingen te voorkomen. Daarbij is periodiek onderhoud, preventief onderhoud en internet beveiliging van belang. Het tijdig signaleren en oplossen van ICT problemen zorgt tevens voor kostenbesparing. Wij adviseren daarom regelmatig onderhoud, door een onderhoudscontract af te sluiten. Dit biedt uw onderneming de beste ICT-oplossing voor een vast bedrag per maand.

Ons team bestaat uit gedreven specialisten en technici met relevante productkennis. Bij VESA staat het ontzorgen op de 1e plaats. VESA heeft een praktische, persoonlijke en no-nonsense aanpak waarbij het belang van uw onderneming en de ondernemer centraal staan. Een persoonlijke en open communicatie in begeleiding en advisering is een belangrijke werkwijze in onze dienstverlening.

Steun ook badminton Team Tjap Tjoy.nl die strijden voor Jeugdsportfonds. Zij halen ook donaties op zodat ieder kind de kans krijgt om te sporten, die het wat moeilijker hebben. Zie deze link http://bit.ly/1TIHZTy. Ook Badmintonline.nl heeft Team Tjap Tjoy gespot en gewaardeerd op hun website http://bit.ly/28R375M  

Over VESA Network Solutions

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

VESA voelt zich verantwoordelijk voor de eigen leefomgeving en die van anderen. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Daarom voeren wij een actief MVO-beleid. 

(1) Bij onze bedrijfsauto’s kiezen we bewust voor zuiniger auto’s en wordt rekening gehouden met CO2-compensatie
(2) We zijn lid van de Uneto VNI en Vakgroep ICT die MVO als prioriteit hebben
(3) Wij sponsoren goede doelen zoals Jeugdsportfonds
(4) Reduceren van ons energieverbruik
(5) Duurzaam inkopen door expliciete eisen aan onze toeleveranciers via onze inkoopvoorwaarden
(5) Hergebruik van materialen en apparatuur
(7) Maatschappelijke betrokkenheid

VESA is zich zeker bewust van haar rol in en de bijdrage aan de wereld om ons heen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.