Adres

Burgemeester van Dijkesingel 68
2809 RD GOUDA
Nederland
0182231205
http://www.vesa.nl

Contactpersoon

VESA Network Solutions

Over VESA Network Solutions

VESA is opgericht op 1 juni 2002 en is een MKB ICT service bureau gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van ICT infrastructuur. VESA hecht grote waarde aan langdurige relaties met onze klanten en leveranciers. Wij willen alleen topkwaliteit producten voor onze klanten.

Wij bieden u een breed scala ICT diensten zoals: systeembeheer, netwerkbeheer, VoIP telefonie, online werken, online backup, zakelijke webhosting, websites en vindbaarheid op Internet. Iedere onderneming is verschillend en vraagt om een andere aanpak. ICT heeft directe invloed op uw business en wij begrijpen dat uw automatisering en uw netwerk het fundament zijn voor uw bedrijfsvoering. De wereld van de ICT verandert bovendien razendsnel. Niet filosoferen, maar doorpakken!

Wij zijn leverancier van een aantal toonaangevende merken zoals AMP, APC, Brennenstuhl, Cisco, Dell, Draka, DrayTek, Gira, Hirschmann, Hewlett Packard, Jung, Microsoft, Minkels, Motraxx, Kaspersky, Netgear, Radiall, RouterBoard, RoutIT, SyncBack, Synology, Tyco en Zyxel. Wij werken dan ook voornamelijk met vaste leveranciers waardoor wij zijn erkend of gecertificeerd. Samen met onze technology partners gaan wij voor betrouwbare technieken, de juiste producten en de beste condities. Betrouwbare connectiviteit leveren aan onze klanten. Partners die achterblijven vallen tussen wal en schip. VESA in Gouda is een allround leverancier, installateur en adviseur van ICT apparatuur, oplossingen services. Géén voorgeprogrammeerde oplossingen, maar maatwerkadvies van een team actieve en betrokken experts.

Een persoonlijke en open communicatie in begeleiding en advisering is een belangrijke werkwijze in onze dienstverlening.

Steun ook badminton Team Tjap Tjoy.nl die strijden voor Jeugdsportfonds. Zij halen ook donaties op zodat ieder kind de kans krijgt om te sporten, die het wat moeilijker hebben. Zie deze link http://bit.ly/1TIHZTy. Ook Badmintonline.nl heeft Team Tjap Tjoy gespot en gewaardeerd op hun website http://bit.ly/28R375M  

Over VESA Network Solutions

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

VESA voelt zich verantwoordelijk voor de eigen leefomgeving en die van anderen. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Daarom voeren wij een actief MVO-beleid. 

(1) Bij onze bedrijfsauto’s kiezen we bewust voor zuiniger auto’s en wordt rekening gehouden met CO2-compensatie
(2) We zijn lid van de Uneto VNI en Vakgroep ICT die MVO als prioriteit hebben
(3) Wij sponsoren goede doelen zoals Jeugdsportfonds
(4) Reduceren van ons energieverbruik
(5) Duurzaam inkopen door expliciete eisen aan onze toeleveranciers via onze inkoopvoorwaarden
(5) Hergebruik van materialen en apparatuur
(7) Maatschappelijke betrokkenheid

VESA is zich zeker bewust van haar rol in en de bijdrage aan de wereld om ons heen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.