Adres

Cortenbach 1
6367 GE VOERENDAAL
Nederland
045 56 28 333
http://www.vebego.com

Contactpersoon

Vebego International B.V.

Over Vebego International B.V.

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services en de gezondheidszorg.

Ruim honderd bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care Services. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met bijna 40.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. 

Vebego en de gezondheidszorg

Vebego is in de gezondheidszorg actief met innovatieve services op het gebied van facility en management in processen en projecten. Ruim honderd bedrijven in vier landen maken deel uit van Vebego, waarvan verschillende actief zijn in de gezondheidszorg: zoals Hago Zorg en Assist. Daarnaast heeft Vebego verschillende joint ventures in de gezondheidszorg.

Vebego en facility services

Vebego is binnen facility services actief met een breed pallet aan activiteiten: reguliere schoonmaak, specialistische reiniging, glasbewassing en facility management. Ruim 19.000 medewerkers verzorgen de werkplekken van meer dan 1 miljoen mensen.

Ruim 100 bedrijven in vier landen maken deel uit van Vebego, waarvan een groot aantal diensten bieden in de facilitaire markt: zoals Hago, Yask, Westerveld, Stoffels Bleijenberg, Vebego Services, Servico, Care, en Care Services. Daarnaast heeft Vebego verschillende joint ventures.

Vebego en Products & Systems

Products & Systems van Vebego levert totaalconcepten van schoonmaakmethoden aan bedrijven. Zij levert aan bedrijven in Nederland, België, Frankrijk, en Zwitserland.
Ruim 100 bedrijven in vijf landen maken deel uit van Vebego, waarvan verschillende in Products & Systems: zoals Alpheios, Toron en Adrem Cleaning.

Over Vebego International B.V.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Zoals zo vaak bij Vebego begint ook dit verhaal bij de relatie met onze mensen. Die in een passende, respectvolle en motiverende werkomgeving het best tot hun recht komen.

Vanuit die basis zetten onze mensen zich volledig in voor onze klanten met oog voor duurzame energie en inkoop. Met de winst die we zo boeken, zorgen we voor de continuïteit van onze organisatie en blijven we investeren in onze mensen. Bovendien hebben we dan ook de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan maatschappelijk betrokken projecten in binnen- en buitenland. Dit laatste doen we vanuit onze Vebego Foundation.

Vebego als moederbedrijf schept het kader waarin één van onze veertig bedrijven zelf MVO activiteiten ondernemen. En dat doen zij inmiddels met veel enthousiasme. Kijk voor meer informatie op www.vebego.nl/mvo en www.vebegofoundation.nl

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.