Adres

Laan van Malkenschoten 100
Apeldoorn

055 53 340 39
http://www.vandriegroup.com

Contactpersoon

VanDrie Group

Over VanDrie Group

De Nederlandse VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees, maar de VanDrie Group is ook en nog altijd een bedrijf dat is gebouwd op de beste familietradities. De groep vormt met meer dan 25 bedrijven de grootste kalfsvleesintegratie in de wereld en is derhalve wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees en de grootstekalvermelkpoederproducent. Begeleid door Safety Guard, een uniek systeem van integrale ketenbeheersing, worden jaarlijks circa 1,5 miljoen kalveren geslacht. Meer dan 95% daarvan wordt over de hele wereld.

Bewust zijn van de wereld om ons heen, dat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor de VanDrie Group. We weten waar onze verantwoordelijkheden liggen en nemen die ook ten volle: of het nu om onze werknemers, de consument, het kalf of het milieu gaat. Gedreven door onze intrinsieke motivatie en onze ambitie om toonaangevend te zijn, zetten we nu een volgende stap in ons MVO-beleid. We adopteren het principe ‘creating shared value’: duurzame oplossingen vinden voor MVO-dilemma’s en vraagstukken door het versterken van onze ketenrelaties van toeleveranciers en afnemers. Wij zijn ervan overtuigd dat de oplossingen die gevonden worden in de gedeelde verantwoordelijkheid met andere ketenpartners, krachtige en duurzame antwoorden vormen op de maatschappelijke vraagstukken waar we gezamenlijk voor staan.

In het bedrijfslogo zijn herkenbaar de hand en het kalf, die het respect voor mens en dier uitdrukken. Ons recenste MVO-verslag vindt u op: www.vandriegroup.nl/mvo 

Over VanDrie Group

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Als familiebedrijf streven we naar duurzame samenwerking; we nemen werkgeverschap erg serieus. Investeringen in ‘gewoon menselijk contact’ zorgen voor goed opgeleide werknemers. Samen met stakeholders zoeken we steeds naar verbetering. Kalverhouderijen leveren een economische impuls aan de ontwikkeling van een vitaal platteland. Het positieve bedrijfsresultaat wordt steeds geïnvesteerd in verdere ontwikkeling van de keten, bedrijf en sector.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.