Van Lanschot Chabot

Over Van Lanschot Chabot

Van Lanschot Chabot is een van de grotere intermediairs op verzekeringsgebied van Nederland. Omdat ieder mens uniek is, vinden we bij Van Lanschot Chabot dat verzekeren altijd maatwerk hoort te zijn. We beschikken daarom over specifieke mogelijkheden voor onder meer DGA’s, professionals, ZZP’ers en particulieren. Zo zorgen we voor op maat gesneden verzekeringen die naadloos aansluiten op uw situatie en wensen. Uw belangen zijn ons uitgangspunt. We zijn bewust behoudend in onze keuze van verzekeraars. We gaan alleen in zee met solide partijen, bij wie uw premies of vermogen in veilige handen zijn.

Van Lanschot Chabot beschikt over een wijde blik en biedt innovatieve verzekeringsoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Het MKB is voor ons zeer vertrouwd terrein en we hebben een grote ervaring met particuliere verzekeringen. Onze kennis houden we optimaal op peil. Dat doen we onder meer via permanente educatie van onze medewerkers, die tot de hoogst opgeleide specialisten in de markt behoren.

Over Van Lanschot Chabot

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector:

MVO activiteiten

Van Lanschot Chabot is een bedrijf met een rijke historie in het Bossche maar vooral een bedrijf van mensen. Maatschappelijke verantwoording en betrokkenheid zit in onze genen. Wij dragen daarom graag bij aan een aantal initiatieven op maatschappelijk, sportief en cultureel vlak:

Maatschappelijke initiatieven
Stichting ABC Leer mee, fietstocht

Sponsoring Onze Beestenboel Venlo, ambi stichting

Sportieve initiatieven
VLC Wielerteam, sponsortocht 2012 t.b.v. Dream4Kids
VLC Wielerteam, sponsortocht 2013 t.b.v. Stichting KanjerGuusje
VLC Wielerteam,Groesbeek Gruwelijkste 2013 t.b.v Road4Energy

VLC Wielerteam, Ronde van Nederland 2014 t.b.v. Villa Joep

Culturele initiatieven
Cubus, Stichting Cultuur & Bedrijfsleven

Resultaten MVO MAPS

13 november 2015

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s