Adres

Coltbaan 4a
3439 NG Nieuwegein

(0)30 7111111
http://www.valori.nl

Contactpersoon

Valori

Over Valori

Valori helpt organisaties Grip op hun IT te krijgen en te behouden

Meer rendement door Grip op IT Valori is een onafhankelijke dienstverlener op het snijvlak van business en technologie die organisaties helpt grip te krijgen op hun IT. Met ruim 130 professionals levert zij advies, management, capaciteit en opleidingen op het gebied van business architectuur, testen, kwaliteitszorg, functioneel beheer en informatie services. Kernactiviteiten die elkaar versterken, waardoor extra waarde wordt gecreëerd voor onze klanten. Sinds 1989 heeft Valori een vooraanstaande rol in kwaliteitszorg binnen IT-projecten en levert zij een actieve bijdrage aan de professionalisering en innovatie van het testvak.

De mens eerst Wij geloven dat mensen cruciaal zijn voor succes van organisaties. Daarom staat kennis, houding en gedrag van professionals centraal binnen onze werkwijze en investeren wij continu in kennis en productontwikkeling.

 

Kijk voor meer informatie over Valori op www.valori.nl

 

Over Valori

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250

MVO activiteiten

Als onderneming vindt Valori het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Onze speerpunten voor MVO zijn mobiliteit, interne bedrijfsvoering en innovatie.

Thuiswerken en zuinig rijden Inzake mobiliteit hebben we maatregelen genomen om de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen. Wagenparkbeheer stimuleert de keuze van zuinige en CO2 gunstige leaseauto’s. Met Save Lease van Athlon stimuleren we medewerkers om zuiniger en schoner te rijden. Binnen deze visie past ook thuiswerken.

Interne bedrijfsvoering Wij kopen ‘groener’ in en houden bij de selectie van leveranciers rekening met de mate waarin de organisatie maatschappelijk betrokken is. Op facilitair gebied is gekeken naar de mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen. Onder andere de inzet van een elektriciteitsmeter en spaarlampen.

Kennisleider Als onafhankelijke kennispartner die haar klanten helpt grip te krijgen op hun IT, heeft onze organisatie een leidende rol op het gebied van kennis en innovatie. Dat geldt zowel richting medewerkers, klanten als maatschappij waar wij een bijdrage willen leveren aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Bijzondere kinderhulpprojecten Naast deze speerpunten zijn we sinds 2007 verbonden aan Net4kids; een internetplatform dat donateurs verbindt met bijzondere kinderhulpprojecten.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.