Adres

Wolga 2
2491 BJ 'S-GRAVENHAGE
Nederland
0880023000
http://www.uts.nl

Contactpersoon

UTS Nederland BV

Over UTS Nederland BV

UTS is een toonaangevend landelijk netwerk van logistieke dienstverleners die meer doen dan verhuizen. Partnership met onze opdrachtgever staat centraal bij de uitvoering van onze opdrachten. De hoofdactiviteiten van UTS richten zich op verhuizen, facility management, ict-services, opslag & logistiek en archiefservices. De werkwijze van UTS is persoonlijk in aanpak, vindingrijk in oplossingen en toegewijd in uitvoering. UTS is ISO 9001, ISO 14001, VCA**, Erkende Verhuizers en PPV gecertificeerd. UTS Nederland begon in 2008 met het terugdringen van de CO2-uitstoot op al haar activiteiten.
De inzet van UTS is om de totale uitstoot aan broeikasgassen die bij logistieke bewegingen vrijkomen te reduceren. Daarnaast wordt gewerkt aan het klimaatneutraal maken van backoffice en vestigingen. In het CO2-jaarverslag over 2011-2012 maakt UTS Nederland de balans op. Ten opzichte van de nulmeting is de CO2 uitstoot in 2012 met 66% gedaald. De daling komt vooral voort uit minder brandstofverbruik in combinatie met het inkopen van groene elektriciteit én groen gas. UTS Nederland wil haar uitstoot tot 100% reduceren. Zolang de reductiemaatregelen de uitstoot nog niet op het gewenste niveau hebben gebracht, compenseren wij het verschil door ‘Gold Standard Label’ certificaten te kopen van door het Wereld Natuur Fonds geaccrediteerde instanties.

Over UTS Nederland BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500

MVO activiteiten

People-Met de St(H)erk Foundation steunen de medewerkers van UTS financieel en fysiek (inter)nationale projecten gericht op kansarme kinderen. Planet-Met haar geverifieerd ‘CO2-neutraal’ verhuizen concept, werkt UTS serieus en effectief aan het terugdringen van de ‘CO2-uitstoot’ van haar bedrijf. Profit-Naast het financieel jaarverslag presenteert UTS jaarlijks een Sociaal Jaarverslag, waarin de ‘hartslag’ van het bedrijf op een open en eerlijke wijze beschreven is

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.