Adres

Business Park Stein 161
6181 MA ELSLOO LB
Nederland
046 4363101
http://www.utslimburg.nl

Contactpersoon

UTS Bernardt BV

Over UTS Bernardt BV

Al vanaf de beginjaren heeft onze organisatie gekozen voor service, kwaliteit en flexibiliteit als onderscheidend vermogen. Maar het belangrijkste zijn onze medewerkers. Het personeel wordt gestimuleerd om zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. We zijn sociaal betrokken en geven de medewerkers veel verantwoordelijkheid. UTS Bernardt is partner van MVO Nederland en donateur van diverse stichtingen. Tevens zijn wij de vaste partner van veel kleine en grote bedrijven, organisaties, (zorg)instellingen en thuiszorgorganisaties op het gebied van (interne) verhuizingen, facilitaire zaken en archiefbeheer.

UTS Bernardt heeft 4 hoofddiensten: Verhuizingen Particulier: nationaal en internationaal, verhuisdirigente, schoonmaakservice en opslag. Zakelijk: ICT Movements, HarryClean, opslag en meubelvoorraadbeheer. Zorg: onze dienstverlening is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van ouderen. Facility Management Opstellen van herhuisvestingplannen, inkoop en advies, inrichten en detachering van facilitair coördinatoren en facilitair managers. Handymanservice Huismeester: ophangen whiteborden, bijvullen kopieerpapier, vervangen van lampen, onderhoud aan hang- en sluitwerk. Handyman: technisch onderhoud aan panden, oplossen van storingen, controlerondes en 24-uurs Servicedesk. Archief- en Databeheer Opslag, beheer, digitaliseren, online plaatsen, archiefbewerking en detachering.

Over UTS Bernardt BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Onze organisatie werkt met mensen uit de sociale werkvoorziening, bij UTS kunt u Co2 neutraal verhuizen en we zijn sponsor van diverse stichtingen waaronder Stichting Downsyndroom Limburg. Tevens verzorgen we jaarlijks kosteloos de logistiek voor diverse Jeugdvakantiewerken en Scoutinggroepen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.