Adres

Bredewater 20
2715 CA ZOETERMEER
Nederland
079 3250650
http://www.uneto-vni.nl

Contactpersoon

UNETO-VNI

Over UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De installatiebedrijven zijn actief binnen de technische dienstverlening, woningbouw, utiliteit, industrie en infra en op het gebied van ontwerp, advies, installatie en beheer. In totaal zijn er 5.300 installatiebedrijven aangesloten bij UNETO-VNI die werk bieden aan 135.00 personen en 90 % van de omzet in de installatiebranche vertegenwoordigen, De technische detailhandel bestaat uit winkelbedrijven die witgoed, bruingoed, verlichting, computers, hifi- en telecommunicatieapparatuur en sanitair verkopen en reparatiebedrijven.

Er zijn ruim 1.800 winkels aangesloten die werk bieden aan ruim 13.000 werknemers. Zie ook www.uneto-vni.nl en http://mvo.uneto-vni.nl

Over UNETO-VNI

Type organisatie:
Branche- of beroepsorganisatie
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

In 2005 is het Platform MVO binnen UNETO-VNI opgericht. Deze stuurgroep is er op gericht MVO binnen de installatiebranche te verankeren. Belangrijk daarbij zijn concrete middelen, producten en diensten. Met grote regelmaat worden bijeenkomsten georganiseerd, er zijn inmiddels een aantal cursussen beschikbaar en recentelijk is de duurzaamheidsscan incl. benchmarkfunctie gepresenteerd. Zie voor de scan http://duurzaamheidsscan.uneto-vni.nl. MVO en duurzaamheid worden steeds meer een integraal onderdeel van de installatiebranche. Dit blijkt onder meer uit de nieuwe strategie van UNETO-VNI waarin veel onderdelen direct te koppelen zijn aan duurzaam ondernemen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.