Adres

Burgemeester Elsenlaan 170
2299 BH Rijswijk
Nederland
070 3266801
http://www.tui.nl/

Contactpersoon

TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland Holding is marktleider in de Nederlandse reiswereld. De reisorganisatie voert de reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Daarnaast heeft TUI Nederland Holding haar eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly. De reisbureaugroep van TUI Nederland bestaat uit eigen TUI reisbureaus, de franchisereisbureaus van Holland International Reisbureau en de zelfstandige reisagenten Holland International Reisbureau at Home. De hoofdkantoren van TUI Nederland bevinden zich in Rijswijk en Enschede; Kras heeft kantoren in Ammerzoden en Alkmaar en TUIFly bevindt zich op Schiphol-Rijk en TUI Curaçao heeft kantoren in Curaçao en Aruba.

TUI Nederland en TUI België zijn geclusterd tot TUI Benelux. TUI Benelux is onderdeel van het Brits-Duitse bedrijf TUI Group; marktleider in de reisbranche.

www.tui.nl

www.tuigroup.com

Over TUI Nederland

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

TUI Nederland heeft sinds 1998 een strategie op het gebied van duurzaam toerisme en maatschappelijke verantwoord ondernemen. De strategie bestaat uit de pijlers Verankering, Bestemmingen, CO2-voetafdruk, Klanten en Collega’s en richt zich op de duurzame ontwikkeling van de vakantiebestemmingen. Het verbeteren van het vakantieaanbod, het verlagen van de CO2-uitstoot van TUIfly en het creëren van bewustwording bij vakantiegangers is onderdeel van de strategie.  

www.tui.nl/duurzaamtoerisme

www.tuigroup.com/en-en/sustainability

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.