Adres

Contactpersoon

Thermaflex Isolatie B.V.

Over Thermaflex Isolatie B.V.

Thermaflex, een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, heeft de filosofie: minimaliseer het verlies van energie en maximaliseer het gebruik van hernieuwbare energie. Bijna de helft van de wereldwijde energiebehoefte in gebouwen komt van verwarming en koeling. Daarom willen we een verschil maken zowel in denken alsook in handelen, voor nu en voor toekomstige generaties.

 

Thermaflex ontwikkelt en produceert voorgeïsoleerde leidingsystemen systemen en producten voor een efficiënte en duurzame distributie van warmte en koude. Energieleveranciers, installateurs en gebouweigenaren gebruiken onze systemen voor de distributie van onder andere restwarmte en hernieuwbare energie (verkregen uit biomassa, zonnewarmte, geothermie, warmte kracht koppelingen en warmtepompen) in warmtenetwerken en gebouwen.

 

Samen met onze partners zoeken wij naar de juiste maatwerkoplossing voor onze klanten. Met een sterke focus en gebaseerd op de overtuiging dat het altijd beter kan, blijven we innoveren. Onze systemen zijn snel en eenvoudig te installeren, hebben lage onderhoudskosten en goede energieprestaties. Bovendien worden ze duurzaam geproduceerd en zijn ze voor het grootste deel recyclebaar. Voor optimaal design en succesvolle implementatie ondersteunen we onze samenwerkingspartners met advies, tools en gecertificeerde trainingen.

 

Om onze doelen voor een duurzame samenleving te bereiken, willen we belanghebbenden met elkaar verbinden. Daarbij streven we op basis van gemeenschappelijke belangen naar langdurige relaties.

Over Thermaflex Isolatie B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.