Adres

Amstel 82-1
1017 AC AMSTERDAM
Nederland
020 358 59 63
http://www.sustainablemotion.nl

Contactpersoon

SustainableMotion

Over SustainableMotion

SustainableMotion is een innovatief projectbureau

die de kennis van een nieuwe generatie inzet als antwoord op de vragen van de toekomst.

Met een netwerk van meer dan 150 academische & HBO opleidingen en duizenden studenten & starters met interesse & kennis van duurzaamheid is er een enorm potentieel om de vragen van de toekomst aan te pakken. Deze generatie is ambitieus en gretig om hun kennis in de praktijk te brengen.

Aan de slag

SustainableMotion brengt deze nieuwe generatie in beweging door verschillende projecten en evenementen te organiseren en een overzicht te geven van opleidingen, stages en banen op het gebied van duurzaamheid.

Waarom doen we dit

SustainableMotion wil duurzaamheidvraagstukken aanpakken door de kennis van een nieuwe generatie met kennis van duurzaamheid in te zetten in de praktijk.

Er is bij bedrijven en overheden steeds meer behoefte aan innovatieve oplossingen voor uiteenlopende duurzaamheidvraagstukken. Er zijn tegelijkertijd ook steeds meer opleidingen die extra aandacht besteden aan duurzaamheid in het curriculum. Er is hierdoor een nieuwe generatie van studenten en starters ontstaan die over de kennis en vaardigheden bezitten om  duurzaamheidvraagstukken aan te pakken: de vragen van de toekomst.

Visie

Wij hebben een samenleving voor ogen die op zowel economisch, sociaal als ecologisch gebied duurzaam is. De (arbeids)markt is een belangrijke katalysator in de transitie naar deze duurzame samenleving. De toename van het aantal mensen dat de kennis en vaardigheden bezit om duurzaamheidvraagstukken aan te pakken kan dit proces versnellen. Helemaal als zij op plekken terecht komen bij organisaties waarin zij de mogelijkheid krijgen om deze kennis en vaardigheden in te zetten.

Missie

Wij streven ernaar om een nieuwe generatie met nieuwe inzichten, frisse blikken en verse theoretische kennis praktisch in te zetten en organisaties te helpen met vraagstukken van de toekomst. SustainableMotion ontwikkelt innovatieve methodes om de bestaande kennis en vaardigheden in te zetten, te delen en kenbaar te maken aan de buitenwereld. Een bijkomend effect is dat er voor deze nieuwe generatie meer ruimte wordt gecreëerd op de banenmarkt.

Over SustainableMotion

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

..

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.