Adres

Westkanaaldijk 2
3542 DA UTRECHT
Nederland
030-2486911
http://www.strukton.nl

Contactpersoon

Strukton

Over Strukton

Strukton heeft een passie voor technologie en focust op rail- en civielgerelateerde werkzaamheden en door technologie gedreven specialismen. Het bedrijf onderscheidt zich met een aantal unieke specialismen voor de markten railsystemen, civiele infrastructuur en techniek & gebouwen. Met zijn technologie en specialismen wil Strukton bijdragen aan een sector die instaat voor kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Opdrachtgevers bevinden zich zowel binnen Europa als ook steeds meer daarbuiten.

www.strukton.nl

Over Strukton

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

Denken in levensduur, voor projecten, mens en natuur

Strukton denkt vanuit levensduur, voor projecten, mens en natuur en draagt hiermee concurrerende en innovatieve oplossingen aan voor de vraagstukken van onze klanten. Dit doen we zowel gevraagd als op eigen initiatief.

Denken in levensduur betekent dat we al bij het ontwerp van een werk of product nadenken over het verlengen van de levensduur en mogelijkheden voor energiebesparing tijdens de realisatie- en de gebruiksfase. Ook houden we steeds meer rekening met hergebruik van producten aan het einde van hun levensduur. We ontwikkelen nieuwe businessconcepten die ervoor zorgen dat deze duurzamere producten en diensten ook betaalbaar zijn. Daarnaast werken we aan de duurzame inzetbaarheid van ons personeel (jong en oud). Dit doen we in samenspraak met onze klanten, leveranciers, medewerkers, de omgeving en de maatschappij.

Duurzaam doen

Wie duurzaam denkt, moet duurzaam doen. Veel van onze producten dragen direct bij aan duurzaamheid en leveren dus direct maatschappelijke voordelen op. Voor klanten ontwikkelen we producten en diensten die energiebesparend zijn, minder onderhoud nodig hebben en langer mee gaan.

Voorbeelden van duurzame initiatieven zijn:

  • Asfalt dat langer meegaat
  • Ontwikkeling van labels voor wegdekken
  • Energiezuinige gebouwen
  • Ballastrecycling en betonrecycling
  • Biobased geluidswallen

Strukton is gecertificeerd voor niveau 5 op de CO2-prestatieladder 2.0 van SKAO.

Meer informatie over duurzaamheid bij Strukton is te vinden op www.strukton.nl/duurzaam

Resultaten MVO MAPS

26 september 2017

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s