Adres

Assiesplein 15
8011NW ZWOLLE
Nederland
0182-820202
http://www.storminfinance.nl

Contactpersoon

STORM in Recruitment

Over STORM in Recruitment

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carriere en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen, maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.  

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of jij blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroom blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie. 

 

Over STORM in Recruitment

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Iedere dag begeleiden wij talenten met passie naar een volgende stap in hun carriere. De waarde die wij in dit proces ontvangen, geven wij graag terug aan onze omgeving en dus ook aan jou. Wij delen onze kennis en gunnen jou ons netwerk. Dit netwerk heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot een sterk netwerk met tal van mogelijkheden. Je kunt dan ook regelmatig rekenen op een uitnodiging in je inbox voor een leerzaam en opbouwend samenzijn. 

Duurzaam ondernemen is voor STORM dan ook vooral een vorm van samenwerking. Wij delen in wat wij hebben en helpen anderen om verantwoordelijk om te gaan met onze omgeving. Papier gebruiken wij liever niet. Wij kijken kritisch naar alle producten die wij kopen en kilometers rijden wij het liefst zo min mogelijk. Wij stimuleren onszelf en iedereen die ons pad kruist om mee te gaan in deze werkwijze. 

Samen maken wij de wereld steeds een stukje mooier. 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Ambitie2020

STORM in Recruitment

Organisatie aanbiedingen