Adres

's Gravelandseweg 52
1217 ET Hilversum
Nederland

http://www.startthefuture.nl

Contactpersoon

Start the Future

Over Start the Future

Start the Future is een videocommunicatiebedrijf

Speciaal gericht op duurzame en innovatieve ondernemingen en initiatieven.
We helpen om uw visie onder de aandacht te brengen. In een wereld waarin internet, social media en online video een steeds grotere rol gaan spelen is dat vaak niet makkelijk. Vele partijen roepen om aandacht en vaak is de boodschap al snel weer vergeten bij de ontvanger.

Daarom is originaliteit en het zoeken van nieuwe vormen van media van het grootste belang om een grote groep te bereiken. Start the Future helpt u daarin door het maken van de beste bedrijfsvideo’s en campagnes om uw duurzame visie het beste neer te zetten.

Start the Future is in 2016 opgericht door gepassioneerde televisie- en videomakers die een andere weg wilden inslaan.  Dave Smit en Vincent Spee vonden dat duurzame initiatieven beter onder de aandacht dienden te komen van een breder publiek. Na twee jaar kunnen we overtuigend zeggen dat dit steeds beter lukt. Klanten zijn erg tevreden over de behaalde resultaten en de manier waarop ze in het nieuws komen. Samen bespreken we hoe we op een unieke manier de video kunnen maken en het beste via social-media en televisie kunnen verspreiden.

Daarnaast verzorgen wij ook videoverslagen voor uw beurs of evenement. Dit laatste doen wij altijd in een team van verslaggever en cameraman waardoor interviews altijd perfect in orde zijn. 

Vaak krijgen we de vraag: jullie maken prachtige video's maar kost dat niet veel geld? Daarop kunnen we zeggen; nee!

Wij leveren hoge kwaliteit maar vinden ook dat bedrijven met een kleiner budget een goede video moeten hebben. Daarom denken we altijd met de klant mee. We werken in kleine teams en kennen geen overhead. We hebben geen interaction designers, accountdirecors,  artdirectors, operationsmanagers of projectmanagers in dienst die de kosten alleen maar doen stijgen. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!  En gewoon twee leuke mensen om mee samen te werken: dat is Start the Future!

 

Over Start the Future

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.